fbpx

Botox frons

Botox frons

Heeft u last van een lijn of diepe groef tussen de wenkbrauwen? Dat kan erg vervelend zijn. Een frons rimpel kan ervoor zorgen dat u dagelijks een boze of verontrustende uitstraling hebt. Door middel van een Botox frons behandeling ontspant de spier waardoor de rimpel vergaat en/of verdwijnt. Bent u geïnteresseerd in een Botox frons behandeling? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

 Een frons rimpel ontstaat door het samentrekken van spieren. Door middel van Botox worden de spieren ontspannen en trekken deze spieren niet meer samen. Hierdoor vervaagt de rimpel of in sommige gevallen verdwijnt de rimpel. Een Botox frons behandeling kan een goede oplossing zijn tegen uw boze blik. 

Resultaat
Botox is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft Botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Nazorg
Na de Botox frons behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied en geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox frons behandeling nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten.

De behandeling

Wanneer u langs komt voor een Botox frons behandeling, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de Botox frons behandeling geschikt is voor u en krijgt u alle benodigde informatie. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×