Botox overmatig transpireren

Overmatig transpireren

Heeft u last van overmatig transpireren? Belemmert u dit dagelijks? Dat is vervelend, gelukkig kan een Botox behandeling tegen overmatig transpireren u hierbij helpen. Iedereen transpireert, dat is heel gebruikelijk en natuurlijk. Uw lichaam transpireert zodat het zichzelf afkoelt. Bij de ene persoon werken de zweetklieren sterker als bij de andere persoon. Hierdoor kunt u last hebben van overmatig transpireren. Dit zorgt ervoor dat u natte plekken in uw kleding krijgt. Tevens kan overmatig transpireren ervoor zorgen dat u een transpiratie geur met zich mee neemt. Gelukkig biedt Botox (Botuline Toxine) hier een passende oplossing voor.

ONLINE BOEKEN

Botox tegen overmatig transpireren

Overmatig transpireren wordt ook wel Hyperhidrosis genoemd. Door middel van Botox worden de zenuwen die de zweetklieren aansturen tijdelijk ontspannen. Hierdoor kunnen ze geen aansturing meer geven aan de zweetklieren. Dit zorgt ervoor dat u niet meer transpireert. De Botox behandeling tegen overmatig transpireren wordt over het algemeen als wat pijnlijker ervaren, dit is verschillend per persoon. De gebieden waarop Botox tegen overmatig transpireren het meeste wordt gebruikt zijn: de oksels, handen en/of voeten. Houdt er rekening mee dat u de oksels scheert voor de behandeling.

Resultaat
Botox is een tijdelijke spier ontspanner, gemiddeld blijft een Botox tegen overmatig transpireren behandeling 4 tot 6 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox wordt afgebroken.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. U mag 24 uur niet sporten, niet in de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

De behandeling

Wanneer u bij BM Clinics komt voor een behandeling met Botox tegen overmatig transpireren, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek zal de arts u alles vertellen over de behandeling. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling een geschikte behandeling voor u is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de Botox behandeling tegen overmatig transpireren direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend

Duurzaamheid

4 tot 6 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×