fbpx

Couperose

Couperose 

Een netwerk van kleine rode bloedvaatjes in het gelaat, decolleté of hals wordt gezien als couperose. De vaatjes zijn niet meer functioneel en verdwijnen helaas niet meer vanzelf. Ze zijn volkomen onschuldig maar kunnen ontsierend zijn en soms ook pijnlijk.

De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM Clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Couperose behandeling

Couperose zijn de rode en/of blauwe bloedvaatjes in uw gezicht. Doordat de huid door temperatuurverschillen rood en warm kan worden kunnen ze lastig te camoufleren zijn. Gelukkig kunnen we met de couperose behandeling deze bloedvaatjes goed behandelen en de huid weer laten stralen. 

Couperose kan ontstaan door invloed van buitenaf zoals weer en uv straling, daarnaast kan zwangerschap, roken en trauma couperose verergeren. Helaas kan couperose ook erfelijk bepaald zijn.
Door middel van de laserbehandeling of IPL-behandeling wordt er met een lichtflitsen een gedeelte van de huid behandeld. Hemoglobine wordt omgezet door het licht in warmte, de warmte die wordt ontwikkelt beschadigt de vaatwand waardoor het lichaam deze afvoert.

Nazorg
Na de behandeling dient er rekening gehouden te worden met zwelling en roodheid van de huid. Gemiddeld duurt dit een week voordat dit volledig is weggetrokken. Soms kunnen er blaasjes of korstjes ontstaan, die ook verdwijnen na enkele dagen.

Behandelfrequentie en advies
Gedurende 6 weken voor en na de behandeling mag u niet in de zon of onder de zonnebank. Gebeurd dit wel dan is er kans op hyperpigmentatie na de behandeling. In sommige gevallen trekt dit spontaan weer weg, maar soms ook niet. Gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig, dit kan per huidtype verschillen.

Prijslijst Couperose
040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul het onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×