Neus correctie

Neus correctie

Vind u uw neus niet mooi vanwege een knobbeltje of deukje in uw neus? BM Clinics heeft hier een behandeling voor zonder dat er een operatie nodig is! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan om uw neus te behandelen. De neusbrug kan gecorrigeerd worden door middel van een filler. Naast het corrigeren van de neusbrug kunnen we de neuspunt liften door middel van “Botox”. Lees verder voor meer informatie!

ONLINE BOEKEN

Filler neusbrug correctie

Door middel van een Hyaluronzuur filler behandeling kan de neus gecorrigeerd worden. De neusbrug wordt bij deze behandeling gevuld en recht gemaakt. Door dit te corrigeren ziet de neus er recht en smaller uit. Het is de ideale behandeling waarbij een operatie niet meer nodig is! 

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 10 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving 

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd.

Duurzaamheid

Starfill : 10 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Botox behandeling neuspunt lift

Naast een correctie door middel van filler kan er in de neuspunt “Botox” gespoten worden. Dit zorgt ervoor dat de neuspunt gelift wordt. Tevens is een “Botox” behandeling in de neuspunt een perfecte behandeling voor een neuspunt die veel beweegt tijdens het praten. Door de “Botox” blijft de neuspunt stil staan tijdens het praten en beweegt het niet meer op en neer. Verdoving is niet nodig bij een “Botox” behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje.

Resultaat
“Botox” is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt. ​Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is.

Nazorg
Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×