Botox kraaienpootjes

Kraaienpootjes

De kraaienpootjes (ook wel lachrimpels genoemd) ontstaan door bepaalde gezichtsuitdrukkingen zoals lachen of gapen. Deze rimpels vormen zich langs de zijkant van uw ogen. De kraaienpootjes zijn bij BM Clinics makkelijk te behandelen door middel van “Botox” (Botuline toxine). Lees verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd. Deze rimpels ontstaan door te lachen en te praten. Tevens kan de zon en roken een bijdrage leveren aan het ontstaan van de kraaienpootjes. Naarmate u ouder wordt, vermindert de collageen aanmaak en wordt de huid slapper. Door te praten of te lachen worden de spiertjes rondom uw oog samengetrokken. Deze spierbewegingen in combinatie met het ouderwordingsproces zorgt ervoor dat de kraaienpootjes ontstaan. Sommige mensen kunnen dit als vervelend ervaren en willen hier graag van af. Dat kan gelukkig bij BM Clinics. Wij bieden een “Botox” (Botuline toxine) behandeling aan voor de kraaienpootjes.

Resultaat
De “Botox” zorgt ervoor dat de spiertjes die de kraaienpootjes veroorzaken tijdelijk stil worden gelegd. Doordat deze spieren tijdelijk ontspannen kan de huid zich herstellen. Dit zorgt ervoor dat de rimpels vervagen of zelfs verdwijnen. Tevens zorgt dit ervoor dat er geen nieuwe rimpels ontstaan. “Botox” is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft “Botox” 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een “Botox” behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied en geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling een geschikte behandeling voor u is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×