Rokerslijntjes

Rokerslijntjes 

De rokersrimpels kunnen behandeld worden op verschillende manieren. Zo kan het worden opgevuld door middel van Hyaluronzuur. De rokerslijntjes kunnen worden behandeld door “Botox” (Botuline toxine). Daarnaast is het mogelijk de rokerslijntjes te verhelpen door middel van een Plexr Soft Surgery behandeling. Lees verder voor meer informatie!

ONLINE BOEKEN

Filler behandeling

Rokerslijntjes hebben tegenwoordig verschillende benamingen zoals mondrimpels of barcode rimpels. Het zijn de verticale rimpeltjes die zich aan de bovenkant van uw lippen bevinden. Soms kan dit als erg storend worden ervaren. Het zijn tekeningen van veroudering die ontstaan doordat de collageen aanmaak minder wordt en de huid slapper wordt naarmate we ouder worden. Daarnaast spelen andere factoren een rol zoals de zon en/of zonnebank of erfelijke aanleg. Door middel van een Hyaluronzuur filler worden de rokerslijntjes opgevuld. Dit zorgt ervoor dat de verticale rimpeltjes niet meer zichtbaar zijn.

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

30 min

Merk

Starfill of Stylage 

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd.

Duurzaamheid 

Starfill: 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

“Botox” behandeling

Naast dan een fillerbehandeling geschikt is voor de rokerslijntjes is een “Botox” (Botuline Toxine) behandeling geschikt om de rokerslijntjes te behandelen. De “Botox” vermindert de spierspanning in de spiertjes rondom de mond. Hierdoor worden de rimpels rondom de mond verzacht of zelfs verdwenen. 

Resultaat
“Botox” is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft “Botox” 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een “Botox” behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

Plexr Soft Surgery behandeling

De rokerslijntjes kunnen naast een fillerbehandeling of “Botox” behandeling ook met Plexr Soft Surgery worden behandeld. De behandeling geeft een blijvend resultaat en is het meest innocatieve en effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen. Plexr Soft Surgery werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. 

Tijdens een Plexr Soft Surgery behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekt de huid vrijwel direct samen en ontstaat er een liftend effect. Je ziet de huid als het ware verdampen. Een behandeling met de Plexr Soft Surgery bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones. De Plexr stelt de behandelaar in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.

LET OP : Er zijn nogal wat namaak Plexr Soft Surgery apparaten in omloop waarmee niet BIG-geregistreerde personen behandelingen verrichten. De echte Plexr Soft Surgery behandelingen mogen alléén door BIG geregistreerde huidtherapeuten en artsen uitgevoerd worden. BM Clinics laat deze behandelingen alléén door haar artsen uitvoeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen wordt er een datum ingepland voor de behandeling. De Plexr Soft Surgery behandeling kan nooit direct worden uitgevoerd. 

Tijd afspraak

20 min

Merk

Plexr Soft Surgery

Pijn / verdoving

Tijdens uw Plexr Soft Surgery afspraak dient u een half uur van te voren aanwezig te zijn voor verdoving.

Duurzaamheid

Plexr Soft Surgery is een blijvend resultaat. Soms zijn er meerdere behandelingen nodig. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×