Striae en littekens

Striae en littekens

Striae of littekens op lichaam of gezicht vervagen of zelfs laten verdwijnen? Dat kan! Door de behandeling met de Erbium laser. De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Behandeling

Littekens heeft iedereen ergens wel op het lichaam of gezicht. Ze kunnen als cosmetisch storend worden ervaren. Littekens kunnen verzacht worden met laserbehandelingen. Bij striae is het onderhuids bindweefsel door te grote spanning gaan scheuren, dit kan leiden door paars rode strepen en na enkele jaren kunnen dit witte strepen worden. De huid kan de snelle groei van het onderhuids bindweefsel niet bijhouden waardoor de huid scheurt.  Met de laserbehandeling kunnen littekens en striae goed behandeld worden. De oppervlakte kan egaler gemaakt worden en het contrast minder tussen het litteken en gezonde huid minder scherp.

Met de Erbium laser wordt kleine gaatjes in de huid gelaserd, het omringende weefsel blijft intact. De huid gaat hierdoor nieuwe cellen aan maken die nodig zijn om littekens soepeler te maken en te vervagen.
Na de behandeling moet er rekening gehouden worden met zwelling, roodheid en korstjes dit houdt gemiddeld een week aan.

Er zijn meerdere behandelingen nodig voor een goed resultaat. Belangrijk om 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Daarnaast is het advies om het gebied goed te beschermen met een SPF50, dit om pigmentvlekken te voorkomen.

040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×