Pigmentvlekken

Pigment behandeling

Pigmentvlekken verwijderen? Dat kan bij BM Clinics. De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Behandeling

Het proces van pigmentaanmaak in de huid kan verstoord raken, hierdoor kunnen er pigmentvlekken en ouderdomsvlekken ontstaan. Door UV-straling neemt het aantal pigmentcellen in de huid toe, waardoor vlekken kunnen ontstaan. Ook kunnen pigmentvlekken ontstaan door wondjes door bijvoorbeeld acne of operatie littekens.
Pigmentvlekken zijn geheel onschuldig maar kunnen cosmetisch storend zijn. Het grootste gedeelte van alle  pigmentvlekken kunnen eenvoudig verwijderd worden met de laserbehandeling.

Tijdens de behandeling wordt er met de laser een intense puls afgegeven op de pigmentvlek. De cellen absorberen de puls en er ontstaat een explosie van energie in de pigmentvlek. De pigmentvlek valt in kleine stukjes uiteen waardoor het lichaam deze deeltjes kan afvoeren.

Nazorg
Na de behandeling kan er een korstje op de pigmentvlek ontstaan, de vlek kan eerst wat donkerder zijn waarna deze na een paar dagen weer lichter wordt. Belangrijk bij de behandeling is om 6 weken voor en 6 weken na de behandeling geen UV-straling op te vangen. Om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen wordt er geadviseerd om dagelijks een SPF50 te gebruiken.

Behandelfrequentie
Een behandeling kan gemiddeld om de 4 weken plaatsvinden, gemiddeld zijn er 2 tot 3 behandelingen nodig. Dit is per persoon en pigmentvlek verschillend.

Prijslijst
040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×