Botox voorhoofdrimpels

Botox voorhoofdrimpels 

Heeft u last van voorhoofdrimpels? Deze rimpels kunnen u een vermoeid en verouderd uiterlijk geven, dit is eenvoudig te verhelpen met een Botox behandeling tegen de voorhoofdrimpels. Naarmate we ouder worden, wordt het collageen aanmaak verminderd en wordt de huid slapper. Voorhoofdrimpels zijn vertekeningen van veroudering en ontstaan mede door veelvuldig boos, verbaasd of bezorgd te kijken. Bent u geïnteresseerd in een Botox voorhoofdrimpels behandeling? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN
woman getting cosmetic botox injection in forehead

Botox behandeling

Door Botox worden de spieren in het voorhoofd ‘plat’ gelegd. Doordat de spieren ontspannen zijn, kunt u deze gezichtsuitdrukkingen niet meer maken. Dit zorgt ervoor dat de huid de tijd krijgt om te herstellen waardoor voorhoofdrimpels vervagen of zelf kunnen verdwijnen. Eventuele voordelen van een Botox behandeling tegen voorhoofdrimpels zijn dat het voorhoofd minder transpireert en het verminderen van spanningshoofdpijn die ontstaan door de spierbewegingen.

Resultaat
Botox is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de Botox behandeling tegen voorhoofdrimpels kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de Botox behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied en geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox behandeling tegen voorhoofdrimpels nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

De behandeling

Wanneer u komt voor een Botox behandeling tegen voorhoofdrimpels, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de Botox behandeling tegen voorhoofdrimpel geschikt is voor u en krijgt u alle benodigde informatie.  Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min 

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×