Neuscorrectie filler

Neuscorrectie

Vindt u uw neus niet mooi vanwege een knobbeltje of deukje in uw neus? Daar is geen hele operatie meer voor nodig! Bij BM Clinics kunt u terecht voor een neuscorrectie door middel van een filler. De neusbrug kan met de filler recht worden gemaakt, naast dat het uw knobbeltje of deukje corrigeert, kan uw neus smaller ogen vanwege betere contouren van de neus. Heeft u interesse in een neuscorrectie met een filler? Lees dan verder voor meer informatie. 

ONLINE BOEKEN

Filler neusbrug

Resultaat
Het resultaat van een neuscorrectie met een filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor een neuscorrectie met een filler 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de neuscorrectie behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de neuscorrectie met een filler asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Wanneer u een afspraak maakt voor een neuscorrectie met een filler, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek zal de arts u van alle benodigde informatie voorzien en bekijken of het een geschikte behandeling voor u is. De arts stelt dan een behandelplan op, indien u en de arts overeenkomen met dit behandelplan, kan de neuscorrectie direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler + crème verdoving mogelijk

Duurzaamheid

Starfill : 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×