Tatoeage verwijderen

Tatoeage verwijderen

Klaar met uw tatoeage? Wilt u hem verwijderen? Dat kan bij BM Clinics! De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Behandeling

Een tatoeage kan als trendy gezien worden en kan een uiting aan een herinnering zijn. Een tatoeage laten zetten is levenslang. Helaas kunt u toch uitgekeken zijn op uw tatoeage, zeker als de tatoeage op een zichtbare plek zit.
Met de laserbehandeling worden kleine pulsen afgevuurd op de tatoeage, waardoor de inkt van de tatoeage wordt vergruisd. Deze kleine deeltjes worden door het lichaam afgevoerd. Hierdoor kunnen we op een snelle en effectieve manier uw tatoeage verwijderen. 

Nazorg tatoeage verwijderen
Na de behandeling ervaar je een warm branderig gevoel zoals een intensieve zonnebrand. De huid kan rood en gezwollen zijn na de behandeling en er kunnen kortsjes ontstaan. Gemiddeld houden de kortsen een week aan en vallen er daarna vanzelf af.  Dit kan gepaard gaan met jeuk maar probeer niet te krabben om litteken vorming en infecties te voorkomen. De eerste 24u moet het behandelde gebied droog blijven. U mag 6 weken voor en na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. Tevens mag u twee weken niet zwemmen of in de sauna. 

Behandelfrequentie 
Het aantal behandelingen die nodig zijn bij het verwijderen van uw tatoeage, is afhankelijk van de kleur van de tatoeage, hoe diep de inkt in de huid zit en hoe dik de tatoeage is gezet. Hoe vaker de tatoeage is gezet, des te meer behandelingen zijn er nodig om deze te verwijderen. Gemiddeld zijn er 8-12 behandelingen nodig. 

Prijslijst
040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×