Voor en na foto’s

Liquid Facelift

Ontdek de verjongende effecten van onze liquid facelift, een niet-chirurgische cosmetische behandeling die gebruikmaakt van injecteerbare fillers en botox. Onze ervaren artsen helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals fijne lijnen en rimpels, terwijl ze volume toevoegen en gezichtscontouren verbeteren. Met minimale hersteltijd biedt deze behandeling direct zichtbare resultaten. Boek een consultatie om uw verwachtingen te bespreken en te zorgen voor een veilige en effectieve ervaring. Ontdek de verjongende transformatie die een liquid facelift kan bieden!

Boek hier je afspraak!

Radiesse HD 

Radiesse Hyper-Diluted is de ideale skinbooster om de huid mee te verstevigen. In tegenstelling tot de meeste skinboosters is Radiesse een gel op basis van CaHA (calciumhydroxylapatiet). Deze samenstelling zorgt voor een diepe hydratatie en versteviging van de huid. Daarnaast zet het de huid zelf aan het werk.
Een behandeling met Radiesse Hyper-Diluted zorgt voor een sterke stimulatie van de collageen productie. De gel en CaHA lossen geleidelijk op, maar het effect houdt wel 1,5 jaar aan door de versterkte bindweefsellaag in de huid.


Resultaat is na de behandeling al gelijk zichtbaar, optimaal resultaat is na 3 maanden.

Boek hier je afspraak!

Lipfiller

Geniet van vollere, warmere en sensuelere lippen met onze lipfiller behandeling. Populair vanwege het verlies van lipvolume met de leeftijd of van nature dunne lippen, biedt deze behandeling op basis van hyaluronzuur fillers een uitstekende oplossing. Naast het verbeteren van de lipomvang, hydrateert de filler ook, wat helpt tegen schrale lippen. Ontdek de natuurlijke en aantrekkelijke uitstraling die lipfillers kunnen bieden, en verwelkom een zelfverzekerde glimlach. Maak vandaag nog een afspraak voor prachtige en goed gehydrateerde lippen!

Boek hier je afspraak!

Neus-lippenplooi

De neus lippenlijn is de lijn die vanaf de neus naar de mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden zal de neus-lippenlijn dieper worden door volumeverlies in de huid. Diepe neus-lippenlijnen maken uw gezicht scherper, langwerpiger en geeft een strengere en vermoeidere uitdrukking.
Een behandeling met hyaluronzuur fillers zal uw verticale lijnen op een natuurlijke wijze wegfilteren.

Boek hier je afspraak!

Kaaklijn

Naarmate we ouder worden kan het zijn dat de huid rondom de kaaklijn gaat verslappen, hierdoor kan het zijn dat uw kaaklijn minder zichtbaar is. Het kan ook zijn dat uw kaaklijn nooit sterk zichtbaar is geweest en dit erfelijk is aangelegd. Bij BM Clinics kunnen we de kaaklijn verstrakken en verscherpen met Hyaluronzuur fillers. Hierdoor is de kaaklijn beter zichtbaar waardoor er mooie contouren van het gezicht naar voren komen.

Boek hier je afspraak!

Neuscorrectie

Als de neusbrug krom is door een deukje of een bobbel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken met een hyaluronzuur filler, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Een tijdelijke neuscorrectie kan ook ideaal zijn voor mensen die een chirurgische neuscorrectie overwegen

Boek hier je afspraak!

Face slimming

Onze kaakspieren gebruiken we om te kauwen. Als deze spier veel getrained wordt, bijvoorbeeld als je met je tanden knarst, kan de spier flink groeien. Als gevolg hiervan zal de kaak omvangrijker en vierkanter uitzien. Met behulp van Botox kan er een V voriminge kaaklijn gecreëerd worden. 
Zodra Botox in de kaakspier wordt geïnjecteerd , voorkomt het dat de spieren samentrekken. Na verloop van tijd neemt de massa af en zal de spier krimpen in omvang. 

Boek hier je afspraak!
Online boeken
040 8454624
×