fbpx

Plexr soft surgery

Wat is Plexr Soft Surgery?

Met de Plexr Soft Surgery heeft BM Clinics een innoverende en revolutionaire behandeling ter beschikking. De methode is inzetbaar bij verstrakking, verjonging en verwijdering van overtollige huid. De behandeling wordt bij BM Clinics alleen uitgevoerd door speciaal opgeleide artsen door Plexr Nederland.

LET OP!
Helaas zijn er veel bedrijven die zeggen de Plexr te hebben, wat niet zo is. Het is belangrijk dat de behandeling wordt uitgevoerd door een opgeleide behandelaar! Let hier goed op. 

Doordat de Plexr methode niet invasief is, is de kans op complicaties na de behandeling minimaal, helaas is dit niet 100% uit te sluiten. De Plexr is een goed alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrectie, lifting van de hals, wenkbrauwen of mondhoeken. Verstrakking van de wangen of kaaklijn en full facelift. Ieder persoon is verschillend, hierdoor is de Plexr Soft Surgery niet voor iedereen geschikt. Voor de behandeling gaat altijd een consult vooraf met een van onze artsen, dit is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het consult kan de arts een behandelplan maken en een prijsopgave opstellen. U kunt hieronder op de knop een gratis en vrijblijvend consult inplannen!

CONSULT INPLANNEN

Behandel gebieden Plexr

Plexr Soft Surgery is beschikbaar voor verschillende behandelgebieden. Hieronder staat een lijst met de beschikbare gebieden:

Ooglid correctie 
Mond rimpels
Overtollige huid
Littekens door acné
Actieve acné
Striae
Pigment vlekken
Xanthelasma
Mini facelift
Rimpel verwijdering
Wenkbrauwlift
Kraaienpootjes
Neuslippenplooi
Jukbeenderen
Hals versteviging
Tatoeage verwijderen

Informatie Plexr Soft Surgery

Hoe werkt Plexr Soft Surgery?
De werking van de Plexr is op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van gasmoleculen. In de natuurkunde wordt plasma ook wel de vierde aggregatietoestand genoemd wat betekend het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm materie aan kan nemen. Tijdens de Plexr behandeling wordt de huid aangeraakt met de gasmoleculen, het effect hiervan is dat de huid samentrekt en er een liftend effect ontstaat. Tijdens een behandeling wordt door middel van meerdere aanrakingen met precisie gewerkt om de probleemzones aan te pakken en het gebied te remodelleren. Daarnaast zorgt de behandeling ervoor dat de opbouw van collageenvezels wordt geactiveerd. Naast het liftende effect zorgt de Plexr behandeling ook voor huidversteviging. Het aantal behandelingen is per persoon verschillend. De hoeveelheid huidoverschot, huidtype en individuele wensen zijn daarvan afhankelijk.

Waar moet u rekening mee houden na een Plexr behandeling?
Plexr Soft Surgery wordt gebruikt als alternatief voor chirurgische ingrepen. Hierdoor zijn er minder risico’s en minder hersteltijd na de behandeling. Na een Plexr behandeling kan de huid lichte roodheid en zwelling vertonen. Na de behandeling is ook zogenaamde crusting effect te zien, deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen na een week. Belangrijk is om deze korstjes zelf te laten genezen, niet krabben aan de korstjes in verband met het ontstaan van littekens. De huid kan nadat de korstjes weg zijn een roze kleur hebben, deze kleur kan 2 tot 3 maanden aanhouden voordat de huid volledig is hersteld. Om deze redenen is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen zodat de jonge huid niet verbrand en beschadigd. Dit kan met SPF50, dit zorgt ervoor dat er geen hyperpigmentaties na de behandeling kunnen ontstaan. Een belangrijk onderdeel van de nazorg is zinkoxide crème aan te brengen gedurende de nacht. 6 weken voor en na de behandeling moet blootstelling aan de zon worden vermeden, in verband met het ontstaan van hyperpigmentaties.

Voordelen en veiligheid van Plexr Soft Surgery
Plexr Soft Surgery wordt gebruikt als alternatief voor chirurgische ingrepen. Hierdoor zijn er minder risico’s en minder hersteltijd na de behandeling.

Nazorg
Na een Plexr behandeling kan de huid lichte roodheid en zwelling vertonen. Na de behandeling is ook zogenaamde crusting effect te zien, deze korstjes verdwijnen in de meeste gevallen na een week. Belangrijk is om deze korstjes zelf te laten genezen, niet krabben aan de korstjes in verband met het ontstaan van littekens. De huid kan nadat de korstjes weg zijn een roze kleur hebben, deze kleur kan 2 tot 3 maanden aanhouden voordat de huid volledig is hersteld. Om deze redenen is het noodzakelijk om de huid goed tegen de zon te beschermen zodat de jonge huid niet verbrand en beschadigd. Dit kan met SPF50, dit zorgt ervoor dat er geen hyperpigmentaties na de behandeling kunnen ontstaan. Een belangrijk onderdeel van de nazorg is zinkoxide crème aan te brengen gedurende de nacht. 6 weken voor en na de behandeling moet blootstelling aan de zon worden vermeden, in verband met het ontstaan van hyperpigmentaties.

CONSULT INPLANNEN

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact forumulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×