Profhilo

Profhilo

Een Profhilo behandeling is een natuurlijke anti-aging behandeling met puur Hyaluronzuur zonder chemische toevoegingen. In 2016 heeft de Profhilo behandeling de prijs voor de prestigieuze Aesthetic Awards gewonnen. Dit is een prijs voor de meest innovatieve behandeling. De Profhilo behandeling is een huidverbetering op basis van Hyaluronzuur maar werkt heel anders als een normale Hyaluronzuur filler.

ONLINE BOEKEN

Profhilo bij BM Clinics

Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, dit zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd is, geeft volume en gaat tekenen van veroudering tegen. Een Profhilo behandeling is een behandeling op basis van Hyaluronzuur, maar deze wordt op een andere manier verwerkt. De Profhilo wordt door middel van kleine injecties in de huid gebracht. De Profhilo zorgt hierbij voor het collageen aanmaak en de elastine aanmaak. De huid krijgt hierdoor zijn versteviging weer terug. Profhilo zorgt echter niet voor volume, zoals andere Hyaluronzuur fillers hier wel voor zorgen.

Resultaat
Een Profhilo behandeling is niet direct zichtbaar. Uw eigen lichaam heeft even de tijd nodig om dit te verwerken. De huid ziet er kort na de behandeling beter gehydrateerd uit. Een Profhilo behandeling heeft vaak meerdere behandelingen nodig. Hierdoor bieden wij een Profhilo pakket aan, bestaande uit meerdere behandelingen. Na ongeveer een maand heeft u de tweede behandeling nodig, slechts in een enkele gevallen heeft u een derde behandeling nodig. Na ongeveer 8 weken ziet u het resultaat van de behandelingen. De Profhilo behandeling heeft een mooi resultaat dat ongeveer 6 tot 12 maanden zichtbaar blijft. Dit is verschillend per persoon, afhankelijk van de levenswijze en van het lichaam hoe snel de stof afbreekt. BM Clinics raadt aan om de behandeling één keer per jaar te herhalen, dit om een blijvend resultaat te behouden.

De meest voorkomende Profhilo behandelgebieden zijn: • Hals • Gezicht • Decolleté • Handen

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat er zwellingen en/of eventuele blauwe plekken ontstaan. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Na een Profhilo behandeling mag u 3 dagen niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Tevens raden wij aan om de eerste paar uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied te doen

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

30 min

Merk

Profhilo

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend. Verdoving is mogelijk.

Duurzaamheid

6 tot 12 maanden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×