PDO draden

PDO draden

Wilt u uw huid een verstrakkend en een liftend effect geven? Dan is de PDO draden behandeling geschikt! PDO staat voor Polydioxanon draden, dit zijn oplosbare hechtdraden. De PDO draden behandeling is een vrij innovatieve behandeling in Nederland. De draden zijn in verschillende vormen beschikbaar en worden onder de huid geplaatst. De draden zijn geschikt voor fijne lijntjes en huidverslapping, maar zijn ook werkzaam voor lifting zoals een wenkbrauwlift. Lees verder voor meer informatie! 

ONLINE BOEKEN

Wat zijn PDO draden?

PDO draden worden door middel van een dunne injectienaald onzichtbaar onder de huid geplaatst. Deze draden zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar. De PDO draden kunnen volledig glad zijn, gedraaid of met kleine weerhaakjes voor meer lifting effect. Een voordeel van deze behandeling is dat er gewerkt wordt met oplosbare draden, deze zijn net als oplosbare hechtingen waar al jarenlang ervaring mee is. Door de draden wordt collageen aangemaakt in de huid, dat is een gewenst effect waardoor de huid steviger wordt en een liftend effect creëert. 

Wat kunnen bijwerkingen van PDO draden zijn?
Na de behandeling kunt u een trekkerig en prikkelend gevoel hebben. Dit kan gedurende één tot twee weken na de behandeling aanhouden. Er kunnen reacties optreden zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken en/of pijn bij aanraking. Deze reacties kunnen gemiddeld 13 dagen aanhouden.

Populaire behandelingen

– Hals
– Decollete
– Wangen
– Kaaklijn
– Kraaienpootjes
– Rokerslijnen
– Wenkbrauwen

Behandeling

Waarom PDO draden?
Met de PDO draden heeft de arts de mogelijkheid fysiek de draden aan te trekken. Dit kan mogelijkheden geven bij een wenkbrauwlift en bij het liften van de wangen. Met PDO draden kan een goede combinatie behandeling gegeven worden met fillers. Het volumeverlies wat kan ontstaan kan gecorrigeerd worden met fillers, daarnaast kan huidverstrakking gerealiseerd worden met PDO draden. Door deze combinatie uit te voeren kan een operatieve ingreep een aantal jaren uitgesteld worden. PDO draden zorgen er voor dat de collageenaanmaak gestimuleerd wordt, deze behandeling is dan ook geschikt voor jongere mensen, hier is de collageenaanmaak ook een stuk beter waardoor de draden meer effect zullen hebben.

Nazorg
Wanneer u bent behandeld met PDO draden voor de wenkbrauwlift kunt u uw normale dagelijkse activiteiten onmiddelijk na de behandeling hervatten. Er zijn wel een aantal aanbevelingen om in acht te nemen na de behandeling. U mag niet te veel druk of wrijving op het behandelde gebied uitoefenen. U mag 24 uur niet sporten na de behandeling en geen make-up dragen. U moet de eerste week opletten met gapen en of wijd uw mond openen. U mag de eerste twee weken na de behandeling niet zonnen, in de sauna of onder de zonnebank. Verder raden wij de eerste 2 weken na een PDO draden wenkbrauwlift de volgende intensieve behandeling in het behandelgebied af: peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, IPL en bindweefselmassages. Fractionele resurfacings (zoals fractional laser behandelingen) worden afgeraden gedurende 4 weken na de behandleing.

Wat kost een PDO draadlift bij BM Clinics?
Alle behandelingen die bij BM Clinics worden aangeboden zijn financieel gunstig maar wel effectief. Bij de PDO draden is het belangrijk om te weten dat als er meer draden gebruikt worden er ook meer resultaat te zien zal zijn. Uiteraard kunt u dit altijd opbouwen en hoeft de hoeveelheid niet in één behandeling volledig worden gezet. Tijdens een consult kan de arts van BM Clinics u als klant uitgebreid informeren over de behandeling, hoeveel draden er nodig zijn, wat u kunt verwachten van de behandeling en wat de kosten zullen zijn.

ONLINE BOEKEN

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×