fbpx

Botox tegen migraine

Botox migraine

Heeft u last van hoofdpijn / migraine? Dat is vervelend! Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen. Spierspanningshoofdpijn (migraine) ontstaat door het aanspannen van de spieren. Deze spieren gebruikt u vooral wanneer u naar een computerscherm kijkt, in het felle zonlicht kijkt of wanneer u stress heeft. Een Botox migraine behandeling helpt u de spieren te ontspannen waardoor u geen last meer heeft van migraine. Bent u geïnteresseerd in een Botox migraine behandeling? Lees dan even verder voor meer informatie. 

ONLINE BOEKEN

Migraine behandeling

Een Botox migraine behandeling zorgt ervoor dat de spieren tijdelijk ontspannen worden. Hierdoor kunnen de spieren die ervoor zorgen dat u migraine krijgt zich niet meer aanspannen waardoor uw hoofdpijn wordt verlicht of verdwijnt. 

Botox is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Na de Botox migraine behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied, geen badmuts dragen.

BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox migraine behandeling uw spieren nog erg aan kunt spannen, deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis Botox kunnen bijspuiten.

De behandeling

Wanneer u komt voor een Botox migraine behandeling, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de Botox migraine behandeling een geschikte behandeling voor u is en zal u van alle benodigde informatie voorzien. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 – 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×