fbpx

HLH facelift

HLH facelift 

HLH facelift (Hybrid Lifting Homologous) behandeling is een revolutionaire methode binnen het Plexr soft surgery systeem. De behandeling zorgt voor een natuurlijke verstrakking, huidverjonging en lifting op een veilige en effectieve manier. De HLH facelift is volledig veilig en heeft weinig bijwerkingen, de uitdrukking van het gelaat en de natuurlijke contouren worden niet aangetast door deze methode. De HLH behandeling wordt bij BM clinics alleen uitgevoerd door opgeleide artsen die met deze behandeling zelfs operatieve ingrepen kan vervangen. Aan een HLH facelift gaat altijd een gratis en vrijblijvend consult vooraf. Zo kan de arts een behandelplan en prijsopgave opstellen. Klik op de onderstaande knop om een gratis consult in te plannen.

CONSULT INPLANNEN

Hoe werkt het?

Door behulp van zeer dunne en flexibele naalden wordt het eigen bindweefsel uit de diepte naar het oppervlakte gebracht, op de plaatsen waar het nodig is. Daarbij worden stroomgolven toegepast waardoor de elastische vezels in de huid verplaatst en geherstructureerd worden. Doordat de arts de naald die in de huid is gebracht laat bewegen worden microchirurgische verplaatsingen van het eigen bindweefsel gecreëerd. Hierdoor ontstaat een ondersteunend draagnetwerk dat verslapping tegen gaat. Tijdens deze HLH behandeling verdampt de arts met behulp van de Plexr methode de overtollige huid. Hierdoor ontstaat een natuurlijk verstrakking, lifting en opvulling van het gelaat!

HLH Facelift 

De succesvolle resultaten zijn te danken aan een de manier van bio-stimulatie van de huid. Een krachtig, natuurlijk proces dat het hele gelaat en de huid een jaren jonger uiterlijk geeft en dat operatieve ingrepen en injecties overbodig maakt.

Jeugdig uiterlijk 

​Verbetering van de gezondheid en vitaliteit van de huid, waardoor deze jonger, frisser en energieker oogt

Direct en langdurig resultaat

In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende

Lage risico’s 

Geen thermische schade aan de huid, kans op het overspannen van de huid en mogelijke a-symmetrieën

Korte hersteltijd

Zonder injecties, fillers, bloed, snijden, hechtingen en inbrengen van externe stoffen, Natural look. Geen risico op “over behandelen” of andere gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met chirurgische ingrepen

Het resultaat van de HLH behandeling wordt hierdoor ook wel Natural Filler genoemd. De collageen draden die worden gemaakt bestaan uit lichaamseigen materiaal en hierdoor bestaat er geen gevaar op complicaties zoals bijvoorbeeld afstoting. Dit is wel een risico bij vergelijkbare technieken waarbij extern materiaal gebruikt wordt. De HLH behandeling heeft dit te danken aan de bio-stimulatie tijdens de behandeling waardoor collageen in korte tijd steviger en dikker wordt en een langdurige verbetering.

Doordat er gelijktijdig met de Plexr methode wordt gewerkt wordt overtollige en verslapte huid verwijderd. De Plexr methode raakt alleen de oppervlakkige huidlaag en niet de diepere huidlagen. Hierdoor kan er met de HLH behandeling een complete facelift worden gerealiseerd met slechts enkele dagen aan hersteltijd. Collageenaanmaak gaat gedurende weken na de behandeling nog door waardoor het resultaat beter wordt.
 
Hersteltijd
De HLH Facelift methode heeft slechts enkele dagen hersteltijd nodig. Het is een behandeling zonder narcose en zonder verdoving met injecties, er wordt een sterke verdovingsgel gebruikt. Het resultaat is snel zichtbaar en wordt naarmate de tijd beter zichtbaar.

CONSULT INPLANNEN

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×