Radiesse

Radiesse filler

Een Radiesse behandeling is een behandeling die het aanmaken van collageen stimuleert en volume geeft. Collageen heeft ieder mens van nature in het lichaam, dit zorgt voor de versteviging van de huid. Het effect blijft ongeveer 1 jaar tot 1,5 jaar, dit is per persoon erg verschillend. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen aan. Hierdoor is de behandeling bij een ouder persoon vaak minder effectief.

ONLINE BOEKEN

Radiesse behandeling

Radiesse zorgt ervoor dat het bindweefselvorming van uw eigen lichaam wordt gestimuleerd, het is een veilige manier van rimpelopvulling. Radiesse wordt voornamelijk gebruikt voor rimpels, de neuslippenplooi, wangen, jukbeenderen en handen. Het voordeel van een Radiesse behandeling is dat het een natuurlijk resultaat geeft waar u lang plezier van heeft. Radiesse is op basis van lichaamseigen materiaal en heeft een bijzondere werking. Het product wordt binnen een paar maanden opgenomen door het lichaam. De eerste drie maanden stimuleert Radiesse de collageen aanmaak, na drie maanden neemt het eigen lichaam dit over. Hierdoor is het een effectieve behandeling voor volume herstel.

Resultaat
Het resultaat van een Radiesse behandeling is per persoon verschillend. Gemiddeld blijft het resultaat van een Radiesse behandeling 12 maanden zichtbaar.

Verdoving
U kunt ervoor kiezen om verdoving toe te voegen aan de behandeling, dit kan in de injectie zelf worden toegevoegd. Indien u ervoor kiest kan er gebruik worden gemaakt van crème verdoving. Dit zorgt ervoor dat u het prikje op de huid niet voelt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat er zwellingen en/of eventuele blauwe plekken ontstaan. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Na een Radiesse behandeling mag u 3 dagen niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Tevens raden wij aan om de eerste paar uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied te doen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

30  min

Merk

Radiesse

Pijn / verdoving 

Pijn per persoon verschillend. Verdoving is mogelijk

ONLINE BOEKEN
Duurzaamheid

8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×