Wenkbrauwlift

Wenkbrauwlift

Laag staande wenkbrauwen zorgen voor een vermoeidere of boze blik. Door de wenkbrauwen een stukje ophoog te liften geeft dit uw ogen een open blik. Een wenkbrauwlift is mogelijk bij BM Clinics. Hiervoor hebben wij twee verschillende mogelijkheden, namelijk door middel van “Botox” (Botuline toxine) of PDO draden.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

Door middel van “Botox” (Botuline Toxine) wordt het spiertje dat de wenkbrauw omlaag trekt verslapt. Dit zorgt ervoor dat de wenkbrauwen iets gelift worden. Er worden bij deze behandeling twee kleine prikjes onder de wenkbrauwen geplaatst. De wenkbrauwen worden hierdoor een beetje gelift wat erg natuurlijk lijkt.

Resultaat
“Botox” is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft “Botox” 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een “Botox” behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied en geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

PDO draden wenkbrauwlift

De PDO draden behandeling is een vrij nieuwe innovatieve behandeling. Door middel van een dunne injectienaald wordt er een PDO draad onder de huid gebracht. Na dat de PDO draad is geplaatst wordt de naald verwijderd en blijft de PDO draad achter in de huid. Deze draad is aan de buitenkant niet zichtbaar. De draad zorgt ervoor dat de wenkbrauw gelift wordt doordat deze in het bindweefsel wordt geplaatst. Dit zorgt voor collageen aanmaak en zorgt voor een verstrakking en lifting van de huid.

De prijs voor een PDO draden behandeling is per persoon verschillend. Dit komt doordat het afhankelijk is van uw huid hoeveel PDO draden u nodig heeft en welke soort draad. Er zijn namelijk verschillende draadsoorten mogelijk.

Resultaat
De PDO draden lossen naar een tijd vanzelf op. Uw eigen lichaam wordt hierbij gestimuleerd om collageen aan te maken. Het resultaat van PDO draden blijft gemiddeld 12 tot 24 maanden zichtbaar, dit is afhankelijk van de soort draad, hoeveelheid, uw leeftijd en huidconditie.

Nazorg
Wanneer u bent behandeld met PDO draden voor de wenkbrauwlift kunt u uw normale dagelijjkse activiteiten onmiddelijk na de behandeling hervatten. Er zijn wel een aantal aanbevelingen om in acht te nemen na de behandeling. U mag niet te veel druk of wrijving op het behandelde gebied uitoefenen. U mag 24 uur niet sporten na de behandeling en geen make-up dragen. U moet de eerste week opletten met gapen en of wijd uw mond openen. U mag de eerste twee weken na de behandeling niet zonnen, in de sauna of onder de zonnebank. Verder raden wij de eerste 2 weken na een PDO draden wenkbrauwlift de volgende intesieve behandeling in het behandelgebied af: peelings, gezichtsscrubs, microdermabrasie, IPL en bindweefselmassages. Fractionele resurfacings (zoals fractional laser behandelingen) worden afgeraden gedurende 4 weken na de behandleing. 

Bijwerkingen
Na de behandeling kunt u een trekkerig en prikkelend gevoel hebben. Dit kan gedurende één tot twee weken na de behandeling aanhouden. Er kunnen reacties optreden zoals roodheid, zwelling, blauwe plekken en/of pijn bij aaraking. Deze reacties kunnen gemiddeld 13 dagen aanhouden.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

30 min

Merk

Venus Line

Pijn / verdoving

Per persoon verschillend. 
Crème verdoving is mogelijk toe te voegen. 

Duurzaamheid

12 tot 24 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak  inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×