Permanente haarreductie

Permanente haarreductie

Glad in de zomer? Dat kan bij BM Clinics! Met onze SHR methode kunt u permanent af zijn van het scheren. De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Behandeling

Ongewenst haar verwijderen is voor velen een wens. De SHR ontharingsmethode biedt de mogelijkheid om eindelijk van ongewenst haargroei af te komen. Doordat het apparaat in beweging blijft over de huid, wordt de warmte verspreid in de huid. Hierdoor is de behandeling ook geschikt voor de donkere huid. De zogenaamde inmotion techniek zorgt dat de behandeling veilig en pijnloos gebeurd. De SHR ontharingsmethode richt zich op de eiwitten van de stamcellen die nieuwe haren produceren, hierdoor wordt de haarfollikel kapot gemaakt. Door gelijkmatige verwarming van het oppervlakte worden de stamcellen uitgeschakeld en na een aantal behandelingen wordt de haargroei minder.

Behandelfrequentie
Gemiddeld zijn er bij ontharing 8 – 12 behandelingen nodig, dit kan per huidtype en haartype verschillen, ook is dit per gebied verschillend. De behandeling kan om 6 tot 8 weken herhaald worden.

Voorzorg
Maximaal 24 uur voor de behandeling dient u de gebieden die u wilt laten behandelen te scheren. 

Prijslijst
040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×