HIFU behandeling

HIFU behandeling

Een behandeling op basis van Ultra Sound om de huid te verstrakken, te liften en om rimpels te vervagen. Dit alles zonder down time! Behandelingen worden uitgevoerd door onze dermatoloog en cosmetisch arts Bas Prens in Rotterdam.

CONSULT INPLANNEN

HIFU

De HIFU behandeling is een unieke behandeling op basis van ultrasound om de huid te verstrakken, te liften of rimpels te verminderen zonder down time. De HIFU behandeling is perfect als u nog niet toe bent aan alle injectable behandelingen die BM clinics bied.

Bij BM clinics wordt deze behandeling uitgevoerd door dermatoloog Bas Prens. BM Clinics heeft hiervoor gekozen omdat het bij de HIFU behandeling belangrijk is om de combinatie van huid en de HIFU optimaal te kennen. Met de HIFU wordt er in de verschillende lagen van de huid behandeld en om het beste resultaat te behalen is kennis van de huid erg belangrijk hierbij.

Wat is het?

De afkorting van HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Deze unieke behandeling op basis van ultrasound is in staat om de huid te verbeteren op een non invasieve manier. De HIFU behandeling zorgt voor een collageenboost diep in de huid. Op deze manier zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te verstevigen en te liften. De HIFU behandeling werkt vooral goed op contouren van het gelaat, maar is ook geschikt voor de dubbele kin, de hals en het decolleté. Doordat de buitenste huidlaag niet beschadigd raakt is er geen down time na de behandeling. Het resultaat van de HIFU behandeling werkt nog een aantal maanden door nieuw collageenaanmaak.

Naarmate we ouder worden neemt de collageenaanmaak af waardoor huidveroudering zichtbaar aanwezig is. Daarnaast is de huid die dagelijks aan zonlicht is blootgesteld zichtbare effecten van huidveroudering laten zien. Bij de hals zie je vooral verslapping zien met daarbij lijnen en plooien. Deze verslapping zien we vaker bij verslapping van het kin en kaakgebied. De HIFU behandeling is een goede behandeling om de hals weer net zo stralend en strak te krijgen als het gezicht.

“SMAS” laag

De SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System) laag is het onderhuids bind- en spierweefsel. Deze laag is het fundament van het gezicht en geeft meer stevigheid dan de huid zelf. Tijdens de HIFU behandeling wordt deze laag verwarmt op een veilige manier door de energie van de HIFU op de juiste diepte af te leveren om de huid te liften en te verstrakken. De HIFU kan op verschillende dieptes in de huid het bindweefsel stimuleren doordat er meerdere koppen beschikbaar zijn. Hierdoor is de behandeling ook geschikt om een dubbel kin / onderkin goed te behandelen. Daarnaast kan de HIFU ingezet worden bij andere gebieden in het gezicht, de hals, decolleté, armen en zelfs de buik.

Meer informatie

De HIFU behandeling bij BM clinics kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek geeft dermatoloog Bas Prens een advies op maat. Er kan een behandelplan op maat worden opgesteld die specifiek aan uw wensen voldoen.

Voor en nazorg
Voor en na de behandeling hoeft u geen rekening te houden of dingen te laten. Na de behandeling kan de huid wat roze zijn doordat de doorbloeding goed is gestimuleerd. Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het beste resultaat.
Het resultaat van de behandeling heeft tijd nodig omdat de collageenaanmaak nog een aantal maanden doorwerkt. Dit kan namelijk nog doorwerken 3 tot 6 maanden na de laatste HIFU behandeling. Na deze tijd zult u als klant van BM Clinics zien dat de huid strakker, stralender en jonger eruit ziet.

Voor het maken van een afspraak kunt u terecht in de vestiging van BM Clinics in Rotterdam bij dr Bas Prens.

Let op! Er zijn op de markt verschillende apparaten op de markt zonder FDA goedkeuring of CE keurmerk. Daarnaast worden de behandelingen niet altijd uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. De HIFU behandeling is volkomen veilig als deze met gekwalificeerde apparatuur en behandelaren wordt uitgevoerd. Voor 100 euro per behandeling is dit helaas onmogelijk.

CONSULT INPLANNEN

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaand contct formulier in
    Online boeken
    ×