fbpx

Kin correctie

Kin correctie

De vorm van uw kin bepaalt veel in uw gezicht. Als de verhouding van uw kin niet klopt ten opzichte van de rest van uw gezicht kan dit bij BM Clinics gecorrigeerd worden. Heeft u bijvoorbeeld een kleine of teruggetrokken kin? Dat kunnen wij door middel van een Hyaluronzuur filler weer in balans brengen, hier is geen operatie meer voor nodig! Ook is het opvullen van een kuitje in de kin mogelijk met een Hyaluronzuur filler.

Heeft u last van een sinaasappelhuid op de kin? Dat kan behandeld worden met “Botox” (Botuline Toxine). Door “Botox” worden deze spiertjes ontspannen en verdwijnt het putjes in uw kin. U kunt ook een combinatie van filler en “Botox” uit laten voeren.

ONLINE BOEKEN

Hyaluronzuur filler

Een kleinere kin kunt u bij BM Clinics groter laten maken, hierdoor past het beter in verhouding met de rest van uw gezicht en worden uw gezichtscontouren verbeterd. Door een kin correctie door middel van fillers wordt vaak de kaaklijn ook beter zichtbaar en verscherpt. Het kan ook voorkomen dat u een deukje of kuiltje in uw kin heeft. Waar de ene persoon een kuiltje in de kin erg mooi vindt, vindt een ander dit niet mooi. Door de Hyaluronzuur filler wordt dit kuiltje opgevuld.

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd 

30 min 

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler + crème verdoving mogelijk

Merk

Starfill of Stylage

Duurzaamheid

Starfill : 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

“Botox” Botuline Toxine

Het kan soms voorkomen dat u erg actieve spierbewegingen in uw kin hebt. Doordat deze spiertjes op spanning staan kunnen er kleine putjes en lijntjes in de kin ontstaan. Dit ontstaat door de samentrek van deze kin spieren. De putjes op de kin worden ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Hier is een “Botox” (Botuline Toxine) behandeling geschikt voor. Naast dat “Botox” een effectieve behandeling is voor een sinaasappelhuid, werkt het ook goed voor een kuiltje of deukje in de kin. Dit ontstaat namelijk ook door de samentrek van spieren. Een Hyaluronzuur filler kan dit deukje opvullen maar daarnaast werkt ook een “Botox” behandeling hier effectief voor. Doordat de samentrek van de spieren wordt stil gelegd, vervaagd of verdwijnt het deukje in de kin.

Resultaat
“Botox” is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied, geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten.

Behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

20 min 

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving 

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×