PRP behandeling

Haar en huid verbetering 

Een PRP haar- huidbehandeling is een veilige, 100% natuurlijke en effectieve behandeling, zonder operatie, om de haargroei en/of huid te verbeteren. Een PRP behandeling wordt ook wel de Vampire Facelift genoemd! De behandeling is geschikt voor huidverjonging, huidversteviging en huidverstrakking. Naast het verbeteren van uw huid is het een geschikte behandeling voor haarverbetering! 

ONLINE BOEKEN

PRP behandeling

Wat is PRP?
PRP staat voor Platelet Rich Plasma, dit bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed. In dit plasma zitten actieve groeifactoren en bloedplaatjes. Deze stoffen spelen een belangrijke rol bij een aantal processen in het lichaam. Als PRP in de huid wordt geïnjecteerd zorgt dit voor versteviging, hydratatie en een stralende strakke huid. Als dit op de hoofdhuid wordt geïnjecteerd, stimuleert dit de haarzakjes op basis van eigen stamcellen. Het bijzondere van de PRP behandeling is dat alles wat gebruikt en geïnjecteerd wordt een lichaamseigen stof is, hierdoor is de behandeling zeer veilig en vrij van overdraagbare risico’s. Wij plannen altijd voor een behandeling een consult, tijdens dit consult kan de arts van BM Clinics u als klant uitgebreid informeren over de behandeling.

De behandeling
Bij een PRP behandeling wordt een kleine hoeveelheid bloed afgenomen (gemiddeld 10 tot 30 ml), dit bloed wordt vervolgens gecentrifugeerd. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Na de behandeling moet er wel rekening gehouden worden met roodheid en zwelling, dit trekt altijd snel weer weg. Door het injecteren van het eigen plasma tijdens een PRP behandeling wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. De huid is na de behandeling gladder, steviger en weer gehydrateerd. Dit bij elkaar geeft een frisse en stralende uitstraling. De haren worden na een behandeling gestimuleerd om te groeien, de haarzakjes worden gezond en sterk gemaakt en de bloedsomloop verbeterd. Er is al resultaat na één behandeling maar er wordt aangeraden om meerdere behandelingen te laten uitvoeren voor het beste resultaat van de PRP behandeling.

Nazorg PRP behandeling
U mag 4 uur na de behandeling uw gezicht of haren niet wassen. U mag de eerste dag geen make-up aanbrengen op het behandelde gebied. Wij raden u aan een dag voor de behandeling geen alcohol te nuttigen. U mag de eerste twee weken na de behandeling niet zonnen, in de sauna, onder de zonnebank of intensieve behandelingen ondergaan zoals peelings. Gedurende de behandelcyclus raden wij het aan factor 50 op het behandelde gebied aan te brengen. 

Resultaat
Het effect van een PRP behandeling is gemiddeld 12 maanden bij een volledige behandelcyclus bestaande uit drie behandelingen. Het functionele en/of cosmetische resultaat is afhankelijk van uw huidtype, conditie van de huid en het gebied waar de behandeling plaats vind. 

PRP haar en huidverbetering

Geschikt voor

Mannen & vrouwen

Fijne en dunne haren

Collageen aanmaak

Decolleté

(Acne) littekens

Diffuus haarverlies

Huidverbetering

Gezicht

Hals

Rimpels en fijne lijnen

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×