fbpx

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur fillers

Er zijn verschillende fillerbehandelingen mogelijk bij BM Clinics. Hyaluronzuur fillers helpen om contouren te versterken, volume te geven of te corrigeren. Lees verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Hyaluronzuur fillers

Hyaluronzuur filler wordt gebruikt voor rimpelbehandelingen, volumecorrecties en het accentueren van contouren. Hyaluronzuur komt van nature in het lichaam voor, onder andere in de huid. Daar is het verantwoordelijk voor het vasthouden van water. Het hydrateert, geeft soepelheid, veerkracht en volume. Omdat een hyaluronzuur filler een lichaamseigen bestanddeel is, is de kans op een allergische of overgevoelige reactie klein. De gel wordt in kleine hoeveelheden met een zeer fijne naald in de huid gebracht. Hierdoor verdwijnen rimpels, maar kunnen er ook scherpe contouren en volume worden gegeven aan uw gezicht. Het resultaat is direct zichtbaar.  ​

Een rimpelbehandeling met een hyaluronzuur filler is duurzaam maar niet permanent (BM Clinics gebruikt geen permanente fillers). Hoe lang een behandeling zijn resultaat behoudt is individueel en afhankelijk van veel factoren zoals leeftijd, huidconditie, levensstijl en het behandelgebied. De ervaring leert dat hyaluronzuur filler soms een jaar, of langer, effect behoudt. De meeste patiënten kiezen 6 tot 12 maanden na de eerste behandeling voor een vervolgbehandeling.

ONLINE BOEKEN

Filler merken

BM Clinics gebruikt twee soorten hyaluronzuur fillers, de Stylage filler en de Starfill filler. Er zijn verschillende hyaluronzuur fillers te verkrijgen, allen met een vergelijkbare werkzaamheid en resultaten. Betaalbaar mooier maakt gebruik van de Starfill en Stylage filler, dit zijn beide ​goede fillers waar nog geen enkele complicatie van bekend is. 

Merk producten

Stylage is een unieke filler, waaraan Mannitol is toegevoegd. Mannitol is een natuurlijke anti-oxidant en reduceert de negatieve effecten van vrije radicalen, die ontstaan door het prikken. Hierdoor heeft u minder kans op zwellingen en eventuele blauwe plekken. Dankzij Mannitol heb je direct zichtbaar effect en geen afbraak van het ingespoten hyaluronzuur. Stylage staat wereldwijd in de top 4 van beste filler merken. Er kan ook gewerkt worden met andere fillers indien gewenst. Deze kunnen voor u besteld worden. 

Enkele voorbeelden zijn :​Juvederm, Restylane en Teosyal.

Behandelingen Hyaluronzuur fillers

Lipfiller

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is een lipfiller behandeling momenteel erg populair. Met de leeftijd neemt het lipvolume geleidelijk af, mensen kunnen ook van nature geboren zijn met dunnere lippen. Een lipfiller met hyaluronzuur fillers is hier een uitkomst voor. Tevens hydrateert de filler, dit helpt tegen schrale lippen.                

MEER INFORMATIE

Kin correctie

De contour en vorm van de kin kan mooi verbeterd worden door middel van een filler zoals hyaluronzuur of Radiesse. In het verleden waren hier vaak ingrijpende operaties voor nodig met een lange hersteltijd. Tegenwoordig kunnen we zeer mooie en natuurlijke resultaten bereiken met injectables waarmee we de kin in de juiste vorm kunnen brengen.

MEER INFORMATIE

Kaaklijn

Naarmate we ouder worden kan de huid van de kaaklijn minder elastisch worden en verslappen. Het is mogelijk de kaaklijn te verstrakken door middel van hyaluronzuur fillers in het jukbeen. De huid wordt hierdoor gelift en verstrakt wat direct een stevigere kaaklijn tot gevolg heeft. De contouren in uw gezicht worden verbeterd en u ziet er een stuk jeugdiger uit.

MEER INFORMATIE

Neus correctie

Als de neusbrug krom is door een deukje of een bobbel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken met een hyaluronzuur filler, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Een tijdelijke neuscorrectie kan ook ideaal zijn voor mensen die een chirurgische neuscorrectie overwegen.

MEER INFORMATIE

Jukbeenderen

Naarmate we ouder worden zakt het onderhuidse weefsel of verdwijnt. Hierdoor ontstaat een vermoeide ingevallen uitstraling. Om het gezicht weer een frisse, open uitstraling te geven of het jeugdige uiterlijk te benadrukken kan het volume ter hoogte van het jukbeen hersteld worden. Hiernaast kan het ook zijn dat u duidelijkere contouren wil. Hier is deze behandeling ook voor geschikt. 

MEER INFORMATIE

Wangen

Wangen kunnen (net als de jukbeenderen) volumeverlies gaan vertonen. We noemen dit hamster wangen. Dit kan ontstaan naarmate we ouder worden, of omdat men een zware tijd heeft gehad en/of veel gewicht heeft verloren. Soms hebben we van nature ingevallen wangen. Correctie door middel van opvulling met fillers van hyaluronzuur of Radiesse is hiervoor geschikt. 

MEER INFORMATIE

Neuslippenplooi

De neus lippenlijn is de lijn die vanaf de neus naar de mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden zal de neus-lippenlijn dieper worden door volumeverlies in de huid. Diepe neus-lippenlijnen maken uw gezicht scherper, langwerpiger en geeft een strengere en vermoeidere uitdrukking. 
Een behandeling met hyaluronzuur fillers zal uw verticale lijnen op een natuurlijke wijze wegfilteren.

MEER INFORMATIE

Marionetlijnen

De marionetlijn is de rimpel die vanuit de mondhoek naar de zijkant van de kin en kaak loopt. De marionet lijnen ontstaan door de zwaartekracht. Bijna iedereen krijgt er ooit mee te maken. Door gewichtsverlies kunnen de marionetlijnen sneller ontstaan. Sommige mensen hebben er moeite mee omdat het vaak ouder doet lijken. Marionetlijnen zijn erg mooi te behandelen met hyaluronzuur fillers. 

MEER INFORMATIE

Traangoot / wallen

Donkere kringen onder de ogen kunnen u een vermoeide uitstraling geven en de indruk geven dat u ziek bent. Iedereen heeft wel eens last van donkere kringen, vooral als u te weinig hebt geslapen. Uw huid wordt dan bleker en de vaatjes onder de huid zijn beter te zien. Als u ouder wordt, wordt de huid dunner en worden donkere kringen zichtbaarder. Donkere kringen onder de ogen kunnen goed behandeld worden met een traangoot filler.

MEER INFORMATIE

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×