Over BM Clinics

Over BM Clinics

BM Clinics is tien jaar geleden opgericht door Monique Vonken. In een korte tijd is de kliniek enorm gegroeid.
Inmiddels beschikken wij over acht locaties verdeeld door Nederland en komen hier nog meerdere locaties bij.
De behandelmogelijkheden zijn ook enorm uitgebreid. Monique (de eigenaresse) was de eerst op de markt met betaalbare prijzen voor botox en filler behandelingen.
Daardoor is de naam BM Clinics ontstaan, Betaalbaar Mooier.
Monique is van mening dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om een cosmetische behandeling te ondergaan, vandaar de betaalbare prijzen en de laagdrempeligheid van BM Clinics, iedereen is welkom.
Deze betaalbare prijzen gaan gepaard met de hoogste kwaliteit en deskundigheid. BM Clinics werkt alleen met BIG-geregistreerde artsen.
Een geslaagde behandeling begint bij een goede arts. Naast deze kernwaardes zijn wij transparant en eerlijk. Wanneer een arts een behandeling niet aanraadt zal hij of zij deze ook niet uitvoeren.
Wij vinden eerlijkheid erg belangrijk en willen u als klant niet laten betalen voor een behandeling die niet geschikt voor u is.
U bent altijd welkom om op consult te komen bij een van onze artsen, zij zullen u uitgebreid informeren.
Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. Voelt u zichzelf aangesproken, kom dan zeker een keer langs.

BM Clinics

Een consult is altijd gratis en vrijblijvend! Plan hieronder uw afspraak in!

AFSPRAAK MAKEN

Kwaliteit

Iedere dag is het voltallige team van BM Clinics bezig met het verbeteren van de zorgkwaliteit om u de allerbeste zorg te bieden. Van consult tot behandeling en van nazorg tot eindcontrole. Onze kwaliteitskeurmerken zijn voor u een garantie dat wij aan alle hoge eisen voldoen. Uiteraard werken wij achter de schermen aan zaken als luchtkwaliteit, hygiëne en veiligheid. Maar wanneer u als cliënt in onze kliniek komt, kunt u ook meewerken aan het op peil houden en verbeteren van onze zorg. Dat doet u bijvoorbeeld door uw mening en ervaring te geven over de manier waarop u bij ons behandeld bent of door een VIM melding. Het is de ambitie van BM Clinics om de allerbeste zorg te bieden en dat tegen een betaalbare prijs. Daar maken onze ervaren, professionele en gemotiveerde artsen, specialisten en huidtherapeuten zich sterk voor.

Stylage keurmerk

Wij zijn trots op het Stylage keurmerk dat we hebben mogen ontvangen. Alleen klinieken die door Bo-medical technologies geleverde producten gebruiken en door de exclusieve Stylage distributeur van de BeNeLux getraind en gecertificeerd zijn, ontvangen dit Stylage keurmerk. Hiermee kunnen wij u als cliënt garanderen dat u met de echte Stylage en door gecertificeerde artsen behandeld wordt.

NVEG

BM Clinics is aangesloten bij de NVEG. De NVEG staat voor Nederlandse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde.
De NVEG heeft zich ten doel gesteld de wetenschappelijke benadering van de klinische praktijk in de esthetische geneeskunde te bevorderen. De NVEG heeft als transparantie, wetenschap en onderwijs als belangrijke doelen en pijlers. 

ONLINE BOEKEN


Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in

Contact
    Online boeken
    ×