Spataders en beenvaatjes

Spataders en beenvaatjes

Het Alma Harmony XL laser systeem heeft verschillende behandelkoppen waaronder de behandelkop voor het verwijderen van oppervlakkige beenvaatjes of spataderen. De laserbehandelingen worden alleen in de vestiging in Eindhoven van BM clinics uitgevoerd. U kunt hiervoor een afspraak inplannen telefonisch of via de e-mail.

Behandeling

De harmony XL laser van Alma kan ingezet worden om de oppervlakkige beenvaatjes te verwijderen.
Deze vaatjes ontstaan meestal spontaan, maar kunnen ook door dieper gelegen spataderen worden veroorzaakt. Door het verzwakken van de vaatwanden, erfelijkheid, zwangerschap, een staand beroep of de hormoonbalans kan dit ontstaan.

De longpulse laser wordt ingezet bij het behandelen van deze cosmetisch storende vaatjes. De laser stuurt een pulse naar de vaten waar de rode kleurstof deze pulse absorbeert. Door de energie en warmte die vrijkomt verschrompelen de vaatjes als het ware, het lichaam voert die afgebroken deeltjes af.

Na de behandeling
Na de behandeling kan de huid rood kleuren en lichte zwelling vertonen. Na een week zal dit wegtrekken. De huid kan na de behandeling warm aanvoelen, wat thuis eventueel gekoeld mag worden. Voor de behandeling van beenvaatjes zijn meerdere behandelingen nodig met tussen de behandeling gemiddeld 4 tot 6 weken. Belangrijk om 6 weken voor en 6 weken na de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Daarnaast raden wij aan om een SPF50 te gebruiken na de behandeling.

Prijslijst
040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×