Fillers

Fillers

Een filler behandeling is een behandeling voor het herstellen van volumeverlies of het opvullen van rimpels. Naarmate we ouder worden neemt de collageen aanmaak, elastine, vet, spieren, etc. af. Dit zorgt ervoor dat rimpels ontstaan en de kwaliteit van onze huid achteruit gaat. Vooral bij veel blootstelling aan zon en roken wordt de kwaliteit van de huid nog meer verslechterd. Gelukkig is hier een fillerbehandeling geschikt voor. BM Clinics beschikt over drie verschillende varianten van fillers namelijk: een Hyaluronzuur filler (Hydryalix & Stylage), een Radiesse filler en een Profhilo filler. Elke filler is uniek en heeft een andere werkzaamheid.  Klik op de onderstaande afbeelding om meer informatie te lezen betreft de filler soort.

Hyaluronzuur filler

Hyaluronzuur hebben we van nature al in ons lichaam. Dit is een stofje wat ervoor zorgt dat de huid vocht vast houd en gehydrateerd blijft. Naarmate we ouder worden kan volume verlies en rimpel vorming ontstaan. Door een Hyaluronzuur filler wordt het volume hersteld, krijgt de huid weer hydratatie en een frissere uitstraling. Een Hyaluronzuur filler wordt voornamelijk gebruikt voor het opvullen van lippen, verscherpen van contouren zoals de kaaklijn / jukbeenderen of het opvullen van de neuslippen plooi. 

Meer informatie

Profhilo filler

Profhilo behandeling is een anti-aging behandeling. Dit is een behandeling op basis van Hyaluronzuur, maar wordt anders verwerkt. Profhilo zorgt voor het verbeteren van de collageen aanmaak en de elastine aanmaak.  De huid krijgt zijn versteviging weer terug. Profhilo zorgt echter niet voor volume zoals een Hyaluronzuur filler dit wel doet. Het resultaat is niet direct zichtbaar. De huid moet dit eerst verwerken, u heeft vaak ook 2 tot 3 behandelingen nodig. Hierna ziet uw huid er beter en verstevigd uit.

Meer informatie

Radiesse filler

Een Radiesse behandeling is een behandeling die de collageen aanmaak stimuleert. Collageen vormt een vezelstructuur in de huid, dit zorgt voor versteviging. Naarmate we ouder worden, wordt de collageen aanmaak verminderd. Radiesse zorgt ervoor dat de huid weer gestimuleerd wordt om deze stoffen aan te maken. Hierdoor wordt de huid verstrakt en gelift. Radiesse geeft de eerste 3-4 maanden volume, hierna gaat uw eigen collageen aanmaak het overnemen.

Meer informatie

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×