Botox bunny lines

Botox bunny lines

De bunny lines zijn de neusrimpels die hoog langs de neus lopen. Dit zijn lijntjes die ontstaan door het samentrekken van de neusspieren. Deze span je aan tijdens hard lachen, in de zon kijken of de neus optrekken. Wanneer u zichzelf stoort aan deze bunny lines kan dit makkelijk behandeld worden door middel van Botox. Door de Botox worden de spieren in de neus die u gebruikt tijdens het optrekken van de neus tijdelijk ontspannen. Dit zorgt ervoor dat de huid de tijd krijgt om te genezen waardoor de rimpels rond de neus (de bunny lines) vervagen of zelfs verdwijnen.

ONLINE BOEKEN

Bunny lines behandeling

Botox voor de bunny lines is een effectieve behandeling tegen de neusrimpels. Botox is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Na de Botox behandeling voor de bunny lines kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied, geen badmuts dragen.

BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis Botox kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

De behandeling

Wanneer u bij BM Clinics komt voor een behandeling met Botox voor de bunny lines,  heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek zal de arts u alles over de behandeling vertellen. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×