Clearlift

Clearlift

De Clearlift behandeling is de behandeling om huidveroudering tegen te gaan. Naarmate we ouder worden kan uw huid er dof uit gaan zien. De Clearlift zorgt ervoor dat uw huid er jonger uit ziet en weer gaat stralen! 

De Clearlift wordt uitgevoerd door de huidtherapeute Nicole in Eindhoven. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail worden gemaakt.

Clearlift behandeling

Naarmate u ouder wordt zijn de eerste tekenen van veroudering te zien zoals rimpels en fijne lijntjes. De Clearlift zorgt ervoor dat rimpels en fijne lijntjes vervagen. De behandeling stimuleert de fibroblasten in de huid, door deze stimulatie wordt de collageen aanmaak gestimuleerd. Collageen zorgt voor huidverstrakking en huidverjonging. Hierdoor is de Clearlift een perfecte behandeling tegen huidveroudering en ziet uw huid er frisser, jonger en stralender uit!  De Clearlift wordt voornamelijk gebruikt voor het gezicht, de hals en decolleté. 

De behandeling
De behandeling is geheel pijnloos en zonder hersteltijd. De Clearlift kan het gehele jaar worden uitgevoerd.  Voor goede resultaten worden er meerdere behandelingen geadviseerd om het collageen in de huid te stimuleren. Gemiddeld zijn er 3-6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat, wij raden aan deze behandeling om de 3 tot 4 weken te herhalen. 

Nazorg
Na de behandeling mag u uw dagelijkse bezigheden direct weer oppakken! De clearlift is een behandeling zonder hersteltijd (downtime). Uw huid kan er wat roder uitzien, dit komt doordat de doorbloeding van uw huid wordt gestimuleerd. 

De Clearlift behandeling wordt alleen in Eindhoven uitgevoerd. Afspraken kunnen telefonisch of via de mail worden gemaakt. 

Prijslijst Clearlift

Voordelen

De Clearlift is een effectieve behandeling voor verschillende aspecten. Zo helpt het u met uw verouderde uiterlijk en zorgt het dat de veroudering wordt uitgesteld. Het is geschikt voor fijne lijntjes en rimpels. Hiernaast helpt de Clearlift niet alleen voor tekenen van veroudering maar is het ook een effectieve behandeling voor een ruwe en ongelijke huidstructuur en inactieve acné. 

040 – 845 46 24

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een afspraak maken?

06 31 74 63 53

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken via Whatsapp?

info@bmclinics.nl

Heeft u vragen of wilt een afspraak maken via de mail?

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×