Botox gummy smile

Botox gummy smile

Heeft u last van een gummy slime? Lacht u vaak met de hand voor de mond omdat u zichzelf stoort aan het zichtbare tandvlees? Een Botox gummy smile behandeling helpt hier tegen. Een gummy smile wordt ook wel tandvleeslach genoemd. Dit is het tandvlees wat vaak zichtbaar is bij lachen of het omhoogtrekken van uw lip. Bent u geïnteresseerd in een Botox gummy smile behandeling? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Gummy smile correctie: Een stralende glimlach zonder zorgen

Onze gummy smile correctie is een niet-chirurgische oplossing die overmatig zichtbaar tandvlees bij het lachen vermindert. Met behulp van Botox wordt de activiteit van specifieke spieren aangepast, wat resulteert in een natuurlijke, evenwichtige glimlach. Deze snelle en effectieve behandeling herstelt uw zelfvertrouwen en laat u stralend lachen zonder zorgen.

Gummy smile: Botox behandeling, resultaat en nazorg

Een gummy Smile ontstaat doordat de spiertjes die uw lip omhoogtrekken soms te krachtig naar boven worden getrokken. Dit euvel kan tijdelijk worden verlicht door een Botox behandeling voor de gummy smile. Hierdoor ontspannen de spieren, wat leidt tot minder sterke samentrekkingen, waardoor uw tandvlees minder of helemaal niet meer zichtbaar is.

Botox is een tijdelijke spierontspanner, die begint te werken binnen 3 tot 14 dagen. Meestal blijft het effect van Botox zo’n 3 tot 4 maanden aanhouden, maar dit kan variëren afhankelijk van het individu en hoe snel uw lichaam de Botox afbreekt.

Na een Botox behandeling voor de gummy smile kan uw huid de eerste paar uur wat rood en/of gezwollen zijn. Verdoving is niet nodig vanwege de minimale pijn veroorzaakt door de fijne naald. Het prikje kan soms voelen als een speldenprik. Gedurende 2 tot 4 uur na de behandeling mag u niet liggen of bukken. Verder dient u 24 uur geen sportactiviteiten te ondernemen, niet naar de sauna, niet in de zon of onder de zonnebank te gaan. Na de behandeling mag u niet hard wrijven over het behandelde gebied en geen badmuts dragen.

Effectiviteit en veiligheid

De gummy smile Botox behandeling is bewezen effectief in het verminderen van overmatig zichtbaar tandvlees bij het lachen. Deze behandeling voor een tandvleeslach wordt uitgevoerd door ervaren medische professionals, BM Clinics werkt alleen met daartoe goed opgeleide BIG geregistreerde artsen en niet met verpleegkundigen, waardoor de veiligheid en precisie gewaarborgd zijn. Patiënten ervaren doorgaans minimale ongemakken en bijwerkingen zijn zeldzaam. De Botox wordt strategisch geïnjecteerd in de overactieve spieren rond de lippen, waardoor ze tijdelijk ontspannen. Het resultaat is een natuurlijke, harmonieuze glimlach die langdurig aanhoudt, met een hoge tevredenheid onder patiënten.

Vertrouw op onze expertise

Onze kliniek onderscheidt zich door haar uitbreidde expertise in Botox behandelingen. Vertrouwen is van het grootste belang, en we bieden geruststelling dankzij onze ervaren, gekwalificeerde professionale artsen met een bewezen staat van dienst in het creëren van natuurlijke, harmonieuze resultaten. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw gummy smile Botox behandeling wordt uitgevoerd door bekwame BIG geregistreerde artsen vakmensen, die uw welzijn en cosmetische doelen hoog in het vaandel hebben staan.

De behandeling

Wanneer u voor een Botox gummy smile behandeling komt, heeft u eerst een informatief gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling geschikt voor u is en vertelt u alle benodigde informatie. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de Botox gummy smile behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    ×