Botox gummy smile

Botox gummy smile

Heeft u last van een gummy slime? Lacht u vaak met de hand voor de mond omdat u zichzelf stoort aan het zichtbare tandvlees? Een Botox gummy smile behandeling helpt hier tegen. Een gummy smile wordt ook wel tandvleeslach genoemd. Dit is het tandvlees wat vaak zichtbaar is bij lachen of het omhoogtrekken van uw lip. Bent u geïnteresseerd in een Botox gummy smile behandeling? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

De oorzaak van de gummy smile zijn de spiertjes die wanneer u de lip omhoogtrekt iets te hard naar boven worden getrokken. Deze spieren kunnen tijdelijk ontspannen worden door middel van een Botox gummy smile behandeling. Hierdoor worden de spieren minder hard samengetrokken waardoor uw tandvlees minder of niet meer zichtbaar is.

Resultaat

Botox is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Nazorg

Na een Botox gummy smile behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied, geen badmuts dragen.

Garantie

BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox gummy smile behandeling nog de lippen te ver op kunt trekken, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis Botox kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

 

De behandeling

Wanneer u voor een Botox gummy smile behandeling komt, heeft u eerst een informatief gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling geschikt voor u is en vertelt u alle benodigde informatie. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de Botox gummy smile behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×