fbpx

Kaaklijn

Kaaklijn verstrakken

Een strakke kaaklijn zorgt voor mooie contouren van het gezicht. Wilt u graag een strakke kaaklijn? Dat kan bij BM Clinics! Hiervoor is een filler behandeling geschikt door middel van een Hyaluronzuur filler of een Radiesse filler. Naarmate we ouder worden kan de huid rondom de kaaklijn verslappen. Het kan ook voorkomen dat uw kaaklijn minder zichtbaar is en u deze graag wil verscherpen zodat de contouren van uw gezicht beter naar voren komen. 
Lees verder voor meer informatie!

ONLINE BOEKEN

Hyaluronzuur behandeling

Een Hyaluronzuur filler geeft volume en tevens versteviging. Dit zorgt ervoor dat de kaaklijn verstrakt en geaccentueerd wordt waardoor de contouren van uw gezicht beter naar voren komen.Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden. 

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat. ​

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

Radiesse behandeling

Naarmate we ouder worden verandert de vorm van het gezicht. Dit  komt doordat het onderhuidse weefsel inzakt of verdwijnt. Dit kan zorgen voor een vermoeidere of ingevallen uitstraling. Radiesse is een behandeling die ervoor zorgt dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor versteviging van de huid en zorgt ervoor dat de bindweefselvorming van de huid wordt gestimuleerd. 
Een Radiesse behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat waar u lang plezier van heeft.

Radiesse kaaklijn

Resultaat
Radiesse blijft de eerste 3 tot 4 maanden zichtbaar, hierna lost het product zich op en zorgt het ervoor dat uw eigen lichaam dit overneemt. Hierdoor kan het resultaat 1 tot 1,5 jaar aanhouden.

Verdoving
U kunt ervoor kiezen om verdoving toe te voegen aan de behandeling, dit kan in de injectie zelf worden toegevoegd. Indien u ervoor kiest kan er gebruik worden gemaakt van crème verdoving. Dit zorgt ervoor dat u het prikje op de huid niet voelt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat er zwellingen en/of eventuele blauwe plekken ontstaan. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Na een Radiesse behandeling mag u 3 dagen niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Tevens raden wij aan om de eerste paar uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied te doen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×