fbpx

Lipfiller

Lipfiller

Een lipfiller behandeling wordt steeds populairder. Volle lippen geven vaak een jeugdige en sensuele uitstraling. Bent u ontevreden over uw lip vorm of lipvolume? Dan is een lipfiller behandeling op basis van Hyaluronzuur een geschikte behandeling voor u. Naarmate we ouder worden kunnen de lippen ook volume verlies krijgen, ook hier is een lipfiller een geschikte behandeling voor.

ONLINE BOEKEN

Lipfiller behandeling

Hyaluronzuur komt van nature in ons lichaam voor. Het zorgt ervoor dat de huid vocht vasthoud en de huid gehydrateerd is. Dit geeft de huid volume en versteviging. Naarmate we ouder worden, neemt het Hyaluronzuur verder af. Door middel van een lipfiller behandeling wordt de huid weer gehydrateerd en krijgt het zijn volume terug. Een lipfiller is dus niet alleen geschikt voor volume, maar helpt ook tegen schrale lippen doordat het de lippen weer hydrateert.

Er zijn verschillende methodes om de lippen op te vullen. Tijdens het consult kijkt de arts of de lipfiller behandeling een geschikte behandeling voor u is en welke techniek het beste bij uw lippen past. 

Resultaat
Een lipfiller blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de lipfiller behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Na de behandeling raden wij bij een lipfiller aan gedurende 14 dagen de lippen twee maal daags twee minuten te masseren. Dit raden wij aan om eventuele bultjes te voorkomen. Het kan zijn dat u na een lipfiller behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de lipfiller behandeling asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak voor een lipfiller heeft u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek luistert de arts naar uw wensen en stelt een behandelplan op. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

20 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd.

Duurzaamheid

Starfill: 10 tot 15 maanden
Stylage: 10 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×