Botox kin

Botox putjes in kin

Heeft u last van een sinaasappelhuid op de kin? Dat kan behandeld worden met Botox (Botuline Toxine). Door Botox worden deze spiertjes ontspannen en verdwijnen de putjes in uw kin. U kunt ook een combinatie van een Filler en Botox behandeling uit laten voeren. De Botox in uw kin zorgt voor ontspanning in de spieren en de Filler geeft volume. 

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

Het kan soms voorkomen dat u erg actieve spierbewegingen in uw kin heeft, doordat deze spiertjes op spanning staan kunnen er kleine putjes en lijntjes in de kin ontstaan. Dit ontstaat door de samentrek van deze kin spieren. De putjes op de kin worden ook wel een sinaasappelhuid genoemd. Hier is een Botox (Botuline Toxine) behandeling geschikt voor. Naast dat een Botox behandeling voor uw kin een effectieve behandeling is voor een sinaasappelhuid, werkt het ook goed voor een kuiltje of deukje in de kin. Dit ontstaat namelijk ook door de samentrek van spieren. Een Hyaluronzuur filler kan dit deukje opvullen maar daarnaast werkt ook een Botox behandeling hier effectief voor. Doordat de samentrek van de spieren wordt stil gelegd, vervaagd of verdwijnt het deukje in de kin.

Resultaat
Botox is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Nazorg
Na de Botox behandeling voor uw kin kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied, geen badmuts dragen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox behandeling voor uw kin nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten.

De behandeling

Wanneer u komt voor een Botox behandeling voor de kin, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit gesprek bekijkt de arts of het een geschikte behandeling voor u is en krijgt u alle benodigde informatie. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×