Botox mondhoeklift

Botox mondhoeklift

Heeft u last van hangende mondhoeken? Dat kan erg vervelend zijn. Dit geeft u een minder vrolijk uiterlijk. Gelukkig kunnen de mondhoeken gelift worden door middel van een Botox mondhoeklift behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat u een vrolijker uiterlijk krijgt. Bent u geïnteresseerd in een Botox mondhoeklift? Lees verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

Krijgt u vaak de vraag of u chagrijnig bent? Dat is uiteraard vervelend. Hangende mondhoeken kunnen ervoor zorgen dat u dagelijks chagrijniger kijkt terwijl u dit niet bent. Door middel van Botox kunnen de spieren die ervoor zorgen dat de mondhoeken naar beneden getrokken ontspannen, hierdoor worden de mondhoeken naar boven gelift.

Resultaat
Botox is een tijdelijke spierontspanner, gemiddeld blijft Botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Nazorg
Na de Botox mondhoeklift behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox mondhoeklift behandeling nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis Botox kunnen bijspuiten.

De behandeling

Wanneer u komt voor een Botox mondhoeklift behandeling, heeft u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de Botox mondhoeklift een geschikte behandeling voor u is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak 

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×