Botox rokersrimpels

Botox rokersrimpels

Heeft u last van rokersrimpels? Dit zijn de rimpels op uw bovenlip. De rokersrimpels kunt u als erg storend ervaren en zijn vertekeningen van veroudering. Ondanks het vaak rokersrimpels genoemd wordt, kunt u deze rimpels ook krijgen wanneer u niet rookt. De rokersrimpels ontstaan namelijk door het samen spannen en ‘tuiten’ van de lippen. Hierdoor ontstaan deze oppervlakkige rimpels. Door middel van Botox kunnen de rokersrimpels goed behandeld worden. Meer informatie over Botox rokersrimpels? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Botox behandeling

Botox voor de rokersrimpels is een effectieve behandeling tegen de rimpels op uw bovenlip. Botox staat voor Botuline Toxine. Dit is een medicijn wat ervoor zorgt dat de spiertjes die u gebruikt bij het aanspannen of tuiten van uw lippen tijdelijk worden ontspannen, doordat er minder spanning op de spiertjes rondom uw mond komt vergagen of verdwijnen de rokersrimpels.

Resultaat
Botox is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft Botox 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de Botox afgebroken wordt.

Nazorg
Na een Botox rokersrimpels behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een Botox behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de Botox rokersrimpels behandeling nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis Botox kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

De behandeling

Wanneer u komt voor een Botox rokersrimpels behandeling, heeft u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de Botox rokersrimpels behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving

Vrijwel pijnloos, verdoving niet nodig

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×