Filler neuslippenplooi

 Filler neuslippenplooi

De neuslippenplooi staat voor de diepere rimpels langs uw neus die lopen naar de mondhoeken. Vaak geeft dit u een verouderd en zorgelijk uiterlijk. De neuslippenplooi kan gevuld worden met een Hyaluronzuur filler, door een filler in de neuslippenplooi worden de diepe rimpels gevuld waardoor u een jonger en frisser uiterlijk krijgt.

ONLINE BOEKEN

Hyaluronzuur filler

De neuslippenplooi rimpels ontstaat naarmate we ouder worden. Hoe ouder we worden, hoe meer onderhuids vet we verliezen en hoe meer onze wangen naar beneden gaan staan. Hierdoor ontstaat de neuslippenplooi (de lijntjes vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken). Naast het ouderwordingsproces kan het ook te maken hebben met erfelijke factoren of door uw levensstijl (denk hierbij aan roken, voeding, etc). De neuslippenplooi wordt gevuld met een Hyaluronzuur filler. Dit geeft u weer een vriendelijk en jeugdigere uitstraling.

Resultaat
Een neuslippenplooi filler met Hyaluronzuur blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de neuslippenplooi filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de neuslippenplooi behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de neuslippenplooi behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de neuslippenplooi filler behandeling asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Wanneer u langs komt voor een neuslippenplooi filler behandeling, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit consult gesprek bekijkt de arts of de filler behandeling een geschikte behandeling voor u is en legt u alle benodigde informatie uit. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler + crème verdoving mogelijk

FLEXIBLE CODE

Starfill : 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×