Filler rokersrimpels

Filler rokersrimpels

Rokersrimpels hebben tegenwoordig verschillende benamingen zoals mondrimpels of barcode rimpels. Het zijn de verticale rimpeltjes die zich aan de bovenkant van uw lippen bevinden. Soms kan dit als erg storend worden ervaren. Het zijn tekeningen van veroudering die ontstaan doordat de collageen aanmaak minder wordt en de huid slapper wordt naarmate we ouder worden. Daarnaast spelen andere factoren een rol zoals de zon en/of zonnebank of erfelijke aanleg. Door middel van een Hyaluronzuur filler worden de rokersrimpels opgevuld, hierdoor worden de rokersrimpels verzacht.

ONLINE BOEKEN

Filler behandeling

Resultaat
Een filler in de rokersrimpels blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Hydryalix filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Hydryalix blijft gemiddeld 6 tot 10 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de filler tegen de rokersrimepls 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de filler behandeling voor rokersrimpels raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de filler behandeling voor rokersrimpels asymmetrie heeft die daardoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Wanneer u komt voor een filler behandeling voor de rokersrimpels, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit consult beoordeelt de arts of de filler behandeling tegen rokersrimpels een geschikte behandeling voor u is en zal u voorzien van alle benodigde informatie. Wij werken alleen met ervaren, deskundig en BIG-geregistreerde artsen. De arts stelt een behandelplan op, indien u en de arts akkoord gaan met dit behandelplan, kan de behandeling direct worden uitgevoerd. 

Tijd afspraak

30 min

Merk

Hydryalix of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler zelf toegevoegd

Duurzaamheid

Hydryalix: 6 tot 10 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×