Haarverbetering

Haarverbetering 

Een PRP behandeling voor haarverbetering, dat is mogelijk bij BM Clinics! Een PRP behandeling is een 100% natuurlijke en effectieve behandeling waarbij geen operatie nodig is. PRP staat voor Platelet Rich Plasma, dit bestaat uit gefilterd plasma van uw eigen bloed. Hier zitten actieve groeifactoren en bloedplaatsjes in die ervoor zorgen dat het haar verbeterd wordt.

CONSULT INPLANNEN

PRP behandeling haarverbetering

Het plasma in uw bloed bevat belangrijke stoffen die een rol spelen bij het verstevigen, hydrateren en verbeteren van uw hoofdhuid. Dit plasma wordt geïnjecteerd in uw hoofdhuid en stimuleert de haarzakjes op basis van de eigen stamcellen. Doordat het plasma 100% natuurlijk is, is het een veilige behandeling zonder risico’s.

De behandeling & resultaat
Tijdens de behandeling wordt er een kleine hoeveelheid bloed bij u afgenomen, ongeveer 10 tot 30 ml. Dit wordt vervolgens gecentrifugeerd, dit duurt ongeveer 5 minuten. Het plasma komt hierdoor vrij en kan een van onze BIG-geregistreerde artsen in de hoofdhuid injecteren. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Hierdoor worden de haren gladder, steviger en beter gehydrateerd. Hierdoor breken uw haren minder snel af en ziet uw haar er voller en gezonder uit. Uw haarzakjes worden weer gezond en uw bloedsomloop wordt verbeterd. U heeft al snel resultaat, er wordt aangeraden meerdere behandelingen van de PRP behandeling uit te laten voeren voor het beste resultaat.

Wanneer PRP?

Een PRP behandeling voor haarverbetering is werkzaam bij de volgende aspecten

Dunner wordend haar tegen te gaan
Om het resultaat te verbeteren voor of na een haartransplantatie 
Haren steviger maken
Haaruitval remmen

De behandeling

Bent u geïnteresseerd in een PRP behandeling voor haarverbetering? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze artsen. Hoe eerder u begint, hoe beter beter uw resultaten zullen zijn. Tijdens het conuslt kan de arts uw haren analyseren en bekijken wat de mogelijkheden zijn. De behandeling van PRP kan niet direct worden uitgevoerd, hier dient u apart een afspraak voor te maken na het consult gesprek.

Nazorg 
De duur van de behandeling is per persoon verschillend, het duurt maximaal 60 min. Het injecteren van het plasma kan  wat pijnlijk zijn, hierdoor verdooft BM Clinics het te behandelen gebied. Direct na afloop kunt u de kliniek al verlaten. Wij raden aan om het plasma niet direct af te spoelen maar even te laten zitten. Uw hoofdhuid kan op de injectie plaatsen licht gezwollen en gevoelig zijn. De gevoeligheid en de eventuele zwellingen verdwijnen binnen 48 tot 72 uur na de behandeling. 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×