Halsverslapping

Halsverslapping

Vaak zijn tekenen van veroudering als eerst in uw hals te zien. Uw hals wordt slapper en de eerste lijnen worden zichtbaar. Dit komt doordat de elasticiteit in uw huid afneemt. Veelvuldige blootstelling aan de zon kan ervoor zorgen dat deze vertekeningen sneller en beter zichtbaar zijn in de hals. 

ONLINE BOEKEN

Behandeling hals

Door de spierbeweging in uw hals kan het zijn dat er verticale en/of horizontale lijnen op de hals ontstaan. Door middel van “Botox” (Botuline toxine) worden de spieren die in de nek aanspannen tijdelijk ontspannen. Doordat deze spieren worden ontspannen, zorgt dit ervoor dat de huid gelift wordt en de tijd krijgt om te genezen. Hierdoor vervagen de dwarslijnen in de hals. Hierdoor krijgt u een jeugdigere en frissere uitstraling.

Resultaat
“Botox” is een tijdelijke spierontspanner, dit gaat na 3 tot 14 dagen werken. Gemiddeld blijft “Botox” 3 tot 4 maanden werkzaam. Dit is erg verschillend per persoon en afhankelijk van uw lichaam hoe snel de “Botox” afgebroken wordt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat de huid de eerste paar uur wat roder en/of gezwollen is. Verdoving is niet nodig bij een “Botox” behandeling. Dit komt doordat de pijn minimaal is door de fijne naald. Het kan soms aanvoelen als een speldenprikje. Na de behandeling mag u 2 tot 4 uur niet liggen en bukken. U mag 24 uur niet sporten, niet naar de sauna, in de zon of onder de zonnebank. Na de behandeling mag u niet hard wrijven op het behandeld gebied.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag nog spierbeweging heeft, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag eenmalig gratis “Botox” kunnen bijspuiten door uw behandelde arts.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

20 min

Merk

Azzalure

Pijn / verdoving 

Vrijwel pijnloos

Duurzaamheid

3 tot 4 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×