Jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen opvullen

Jukbeenderen zijn een erg bepalend deel van uw gezicht. De jukbeenderen kunt u extra accentueren waardoor u mooie contouren in het gezicht krijgt. De jukbeenderen kunnen we opvullen met Hyaluronzuur fillers. Naast het accentueren van de contouren, geeft het opvullen vande jukbeenderen u een jeugdigere uitstraling. BM Clinics kijkt naar een mooi en natuurlijk resultaat. Ieder gezicht is anders, hierdoor is de hoeveelheid ML per persoon verschillend. De arts kan dit voor u beoordelen tijdens een consult. 

ONLINE BOEKEN

Fillers jukbeenderen

Resultaat
Het resultaat van het opvullen van de jukbeenderen is per persoon verschillend. Gemiddeld blijft een Hyaluronzuur filler 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor het opvullen van de jukbeenderen met fillers 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na het opvullen van de jukbeenderen asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Wanneer u komt voor het opvullen van de jukbeenderen met fillers, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens het consult zal de arts u uitgebreid over de behandeling informeren en bekijken of het een geschikte behandeling voor u is. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. De arts stelt een behandelplan op, indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd

Duurzaamheid

Starfill: 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×