Kaaklijn fillers

Kaaklijn verstrakken

Naarmate we ouder worden kan het zijn dat de huid rondom de kaaklijn gaat verslappen, hierdoor kan het zijn dat uw kaaklijn minder zichtbaar is. Het kan ook zijn dat uw kaaklijn nooit sterk zichtbaar is geweest en dit erfelijk is aangelegd. Bij BM Clinics kunnen we de kaaklijn verstrakken en verscherpen met Hyaluronzuur fillers. Hierdoor is de kaaklijn beter zichtbaar waardoor er mooie contouren van het gezicht naar voren komen. Bent u geïnteresseerd in een kaaklijn verstrakking met fillers? Lees dan verder voor meer informatie.

ONLINE BOEKEN

Kaaklijn fillers

Resultaat
Het resultaat van een kaaklijn verstrakking met Hyaluronzuur fillers blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Star blijft gemiddeld 10 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de fillers zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de kaaklijn behandeling met fillers raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat. ​

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de kaaklijn verstrakking met fillers asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak voor de kaaklijn verstrakking met fillers, heeft u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Tijdens dit consult informeert de arts u uitgebreid over de behandeling, daarnaast kijkt de arts of het een geschikte behandeling is. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Er wordt een behandelplan opgesteld, indien u en de arts met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler + crème verdoving mogelijk

Duurzaamheid

Starfill: 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×