Kinfiller

Kinfiller

De vorm van uw kin bepaalt veel in uw gezicht. Als de verhouding van uw kin niet klopt ten opzichte van de rest van uw gezicht kan dit bij BM Clinics gecorrigeerd worden met een kinfiller. Heeft u bijvoorbeeld een kleine of teruggetrokken kin? Dat kunnen wij door middel van een kinfiller weer in balans brengen, hier is geen operatie meer voor nodig! Ook is het opvullen van een kuiltje in de kin mogelijk met een kinfiller.

ONLINE BOEKEN

Filler behandeling

Een kleinere kin kunt u bij BM Clinics groter laten maken, hierdoor past het beter in verhouding met de rest van uw gezicht en worden uw gezichtscontouren verbeterd. Door een kinfiller wordt vaak de kaaklijn ook beter zichtbaar en verscherpt. Het kan ook voorkomen dat u een deukje of kuiltje in uw kin heeft. Waar de ene persoon een kuiltje in de kin erg mooi vindt, vindt een ander dit niet mooi. Door de kinfiller met Hyaluronzuur wordt dit kuiltje opgevuld.

Resultaat
Een kinfiller blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten Hyaluronzuur fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de kinfiller behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de kinfiller behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een kinfiller behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de kinfiller behandeling asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Wanneer u langs komt voor een kinfiller behandeling, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Tijdens dit consult gesprek bekijkt de arts of de kinfiller een geschikte behandeling voor u is en legt u alle benodigde informatie uit. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Hyamax of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend
Verdoving in de filler + crème verdoving mogelijk

Duurzaamheid

Starfill : 10 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×