Neuslippenplooi

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi staat voor de diepere rimpels langs uw neus die lopen naar de mondhoeken. Vaak geeft dit u een verouderd en zorgelijk uiterlijk. De neuslippenplooi kan gevuld worden met een Hyaluronzuur filler of met Radiesse. Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de behandeling een geschikte behandeling voor u is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

ONLINE BOEKEN

Neuslippenplooi Hyaluronzuur behandeling

De neuslippenplooi rimpels ontstaat naarmate we ouder worden. Hoe ouder we worden, hoe meer onderhuids vet we verliezen en hoe meer onze wangen naar beneden gaan staan. Hierdoor ontstaat de neuslippenplooi (de lijntjes vanaf de zijkant van de neus naar de mondhoeken). Naast het ouderwordingsproces kan het ook te maken hebben met erfelijke factoren of door uw levensstijl (denk hierbij aan roken, voeding, etc).  De neuslippenplooi wordt gevuld met een Hyaluronzuur filler. Dit geeft u weer een vriendelijk en jeugdigere uitstraling.

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 10 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank.  Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.  

Radiesse

Naarmate we ouder worden verandert de vorm van het gezicht. Dit komt doordat het onderhuidse weefsel inzakt of verdwijnt. Dit kan zorgen voor een vermoeidere of ingevallen uitstraling. Radiesse is een behandeling die ervoor zorgt dat de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Collageen zorgt voor versteviging van de huid en zorgt ervoor dat de bindweefselvorming van de huid wordt gestimuleerd. Een Radiesse behandeling zorgt voor een natuurlijk resultaat waar u lang plezier van heeft.

Resultaat
Radiesse blijft de eerste 3 tot 4 maanden zichtbaar, hierna lost het product zich op en zorgt het ervoor dat uw eigen lichaam dit overneemt. Hierdoor kan het resultaat 1 tot 1,5 jaar aanhouden.

Verdoving
U kunt ervoor kiezen om verdoving toe te voegen aan de behandeling, dit kan in de injectie zelf worden toegevoegd. Indien u ervoor kiest kan er gebruik worden gemaakt van crème verdoving. Dit zorgt ervoor dat u het prikje op de huid niet voelt.

Nazorg
Na de behandeling kan het zijn dat er zwellingen en/of eventuele blauwe plekken ontstaan. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Na een Radiesse behandeling mag u 3 dagen niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Tevens raden wij aan om de eerste paar uur na de behandeling geen make-up op het behandelde gebied te doen.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×