Onderkin

Onderkin? Weg ermee!

Heeft u last van een onderkin? Dat kan bij BM Clinics behandeld worden door middel van de HIFU behandeling. Dit staat voor High Intensity Focused Ultrasound. Dit is een behandeling die gebruik maakt van ultrageluid. Deze ultrasound geluiden geeft energiepulsen in de diepere lagen van de huid. Lees verder voor meer informatie!

CONSULT PLANNEN

HIFU behandeling

De ultrasound geluiden gaan door tot in de diepere lagen van de huid. Dit zorgt ervoor dat het weefsel wordt verstrakt en op een natuurlijke manier het collageen in de huid wordt gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid langzaam gelift. Eén behandeling is voldoende om het proces te starten. Na 2 a 3 en soms na 6 maanden heeft u het beste resultaat. Dit komt omdat het liftproces in de huid langzaam ontstaat. Hierdoor heeft u een langdurig effect.

Het huidoppervlak wordt bij deze behandeling niet beschadigd. Dit zorgt ervoor dat u geen genezingstijd nodig heeft. Het is een veilige manier van huid lifting / verstrakking en een goed alternatief voor een chirurgische ingreep. Hoe ouder u wordt, hoe minder uw collageen aanmaak wordt. De HIFU behandeling zorgt ervoor dat het collageen zijn kracht weer terug krijgt en uw huid zijn natuurlijke elasticiteit en stevigheid terug krijgt.

De SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System) laag is het onderhuids bind- en spierweefsel. Deze laag is het fundament van het gezicht en geeft meer stevigheid dan de huid zelf. Tijdens de HIFU behandeling wordt deze laag verwarmt op een veilige manier door de energie van de HIFU op de juiste diepte af te leveren om de huid te liften en te verstrakken. De HIFU kan op verschillende dieptes in de huid het bindweefsel stimuleren doordat er meerdere koppen beschikbaar zijn. Hierdoor is de behandeling ook geschikt om een dubbel kin / onderkin goed te behandelen. Daarnaast kan de HIFU ingezet worden bij andere gebieden in het gezicht, de hals, decolleté, armen en zelfs de buik.

Resultaat
Gemiddeld zijn er 2-3 behandelingen nodig voor het beste resultaat. Het resultaat van de behandeling heeft tijd nodig omdat de collageenaanmaak nog een aantal maanden doorwerkt. Dit kan namelijk nog doorwerken 3 tot 6 maanden na de laatste HIFU behandeling. Na deze tijd zult u als klant van BM Clinics zien dat de huid strakker, stralender en jonger eruit ziet. Voor de behandeling kunt u terecht in de vestiging van BM Clinics in Amsterdam of Rotterdam bij dr Bas Prens.

Wanneer kan de HIFU behandeling uitgevoerd worden?
De HIFU behandeling bij BM clinics kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Tijdens een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek geeft dermatoloog Bas Prens een advies op maat. Er kan een behandelplan op maat worden opgesteld die specifiek aan uw wensen voldoen.

Nazorg
Voor en na de behandeling hoeft u geen rekening te houden of dingen te laten. Na de behandeling kan de huid wat roze zijn doordat de doorbloeding goed is gestimuleerd. 

Let op! Er zijn op de markt verschillende apparaten op de markt zonder FDA goedkeuring of CE keurmerk. Daarnaast worden de behandelingen niet altijd uitgevoerd door gekwalificeerd personeel. De HIFU behandeling is volkomen veilig als deze met gekwalificeerde apparatuur en behandelaren wordt uitgevoerd. Voor 100 euro per behandeling is dit helaas onmogelijk.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen wordt er een datum ingepland voor de behandeling. De HIFU behandeling kan nooit direct worden uitgevoerd.

48 uur na de behandeling niet in de zon of zonnebank
24 uur voor en na de behandeling geen alcohol
12 uur na de behandeling niet sporten of in de sauna
Vermijd twee weken extreme kou of hitte (bijvoorbeeld in de sauna)

Een HIFU behandeling is niet geschikt bij: 

* Tijdens de zwangerschap of bij het geven van borstvoeding
* Voor diegenen die zijn behandeld met botox of fillers die nog niet uitgewerkt zijn
* mensen met hart-, lever- en/of nierinsufficiëntie
* Mensen met huidkanker of indien u een chemokuur volgt
* Epilepsiepatiënten
* Mensen met metalen stents of implantaten in de te behandelen gebieden (gebit is OK)
* Heeft u een pacemaker dan graag navragen bij cardioloog
* Beschadigingen aan de huid in het te behandelen gebied (zoals eczeem)
* Indien u bloedverdunners gebruikt (wel als u enkele dagen mag stoppen)

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×