Marionetlijnen opvullen fillers

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die van de mondhoeken naar de kaaklijn lopen. Deze kunnen ervoor zorgen dat u er ouder en sip uit ziet. Door middel van een Hyaluronzuur filler worden de rimpels opgevuld, dit zorgt voor een jeugdiger en vrolijker uiterlijk. Lees verder voor meer informatie over de marionetlijnen behandeling.

ONLINE BOEKEN

Filler behandeling

De marionetlijnen kunnen ervoor zorgen dat u er minder vrolijk uitziet. Het zijn vertekeningen van het ouderwordingsproces. Naarmate we ouder worden maakt het lichaam minder collageen aan. Collageen zorgt ervoor dat de huid volume heeft en gehydrateerd is, doordat dit afneemt kunnen er rimpels ontstaan. Een Hyaluronzuur filler zorgt ervoor dat de huid weer vocht vasthoud, het volume terug krijgt en gehydrateerd word.

Resultaat
Een Hyaluronzuur filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. Starfill blijft gemiddeld 9 tot 15 maanden zitten en Stylage gemiddeld 8 tot 12 maanden.

Verdoving
In de filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

De behandeling

Tijdens uw afspraak bij BM Clinics krijgt u eerst een gratis consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts welke behandeling voor u geschikt is en wat de mogelijkheden zijn. Indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd afspraak

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd.

FLEXIBLE CODE

Starfill: 9 tot 15 maanden
Stylage: 8 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    ×