Traangoot filler

Traangoot filler

Heeft u last van donkere kringen onder de ogen (ook wel wallen genoemd)? Dit kan erg vervelend zijn. Donkere kringen onder de ogen kunnen u een vermoeid uiterlijk geven. De traangoot filler op basis van Hyaluronzuur is hier een geschikte behandeling voor. De traangoot is het geultje wat onder de ogen loopt. Dit begint vanaf de binnenste hoek en loopt richting uw wang. Dit geultje mist volume en kan door middel van de traangoot filler het volume terug krijgen.

ONLINE BOEKEN

Traangoot behandeling

Donkere kringen onder uw ogen kunnen door verschillende oorzaken ontstaan. De huid onder uw ogen kan dunner worden door het verouderingsproces. Doordat de huid dunner wordt vallen de kringen onder uw ogen op. Naast deze reden zijn er nog andere redenen zoals door afvallen, erfelijk aangeboren of door slecht slapen. Het is belangrijk bij een traangoot filler dat u geen last heeft van dikke ogen wanneer u opstaat (overmatig vocht vasthouden), een Hyaluronzuur filler trekt namelijk vocht aan. Tevens is het belangrijk dat u geen losse huid onder uw ogen heeft zitten.

Resultaat
Een traangoot filler blijft gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw lichaam hoe snel dit de filler afbreekt en welke filler u kiest. BM Clinics werkt met twee verschillende soorten fillers: de Starfill filler en de Stylage filler. Stylage is een unieke filler waar mannitol aan toe is gevoegd. Dit is een stofje wat zorgt voor minder kans op zwellingen en blauwe plekken. Stylage staat in de top 4 beste fillermerken wereldwijd. Tevens is Stylage wat voller waardoor deze over het algemeen wat langer blijft zitten. 

Verdoving
In de traangoot filler zelf zit lidocaïne toegevoegd, dit is een verdoving. Naast de verdoving in de spuit is het mogelijk om een verdovende crème toe te voegen. Wij raden aan om voor de behandeling 48 uur geen alcohol te drinken. Dit komt doordat alcohol het bloed verdunt en dit kan zorgen voor meer blauwe plekken.

Nazorg
Na de traangoot filler behandeling raden wij aan enkele uren geen make-up op het behandeld gebied op te brengen. U mag drie dagen niet in de sauna of onder de zonnebank. Het kan zijn dat u na een filler behandeling eventuele blauwe plekken en/of zwelling krijgt. Dit trekt in de loop van de dagen weg. Zwelling kan ervoor zorgen dat het asymmetrisch lijkt. Na 13 dagen is alle zwelling weg en heeft u uw eindresultaat.

Garantie BM Clinics
BM Clinics biedt de klanten 2 weken garantie. Indien u als klant op de 13e dag na de traangoot filler behandeling asymmetrie heeft die daarvoor niet aanwezig was, moet u op deze dag contact met ons opnemen zodat we op de 14e dag dit kosteloos voor u kunnen corrigeren.

Behandeling

Wanneer u komt voor een traangoot filler, heeft u eerst een consult gesprek met de arts. Wij werken alleen met ervaren, deskundige en BIG-geregistreerde artsen. Tijdens het gesprek bekijkt de arts of de traangoot filler een geschikte behandeling voor u is en stelt een behandelplan op, indien u en de arts samen met het behandelplan overeenkomen, kan de behandeling direct worden uitgevoerd.

Tijd

30 min

Merk

Starfill of Stylage

Pijn / verdoving

Pijn per persoon verschillend.
Verdoving in de filler zelf toegevoegd. 

Duurzaamheid

Starfill: 9 tot 15 maanden
Stylage: 10 tot 12 maanden

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak inplannen? Vul onderstaand contact formulier in
    Online boeken
    040 8454624
    ×