Vitamine infuus of Myers cocktail: niet doen!

IV Vitamine infuus of Myers cocktail: niet doen.

Ga, indien nodig, naar uw huisarts!

 

BM Clinics en haar artsen staan niet achter het aanbieden van deze vitamine infusen door botox en injectable klinieken.

Er wordt immers niet via bloedonderzoek getest of er daadwerkelijk een vitamine tekort is, en een teveel aan vitamines kan schade aanrichten! Een overschot aan B6 kan bijvoorbeeld zenuwproblemen of uitval als gevolg hebben.

In principe krijgt iedereen, wanneer men de juiste voeding eet, voldoende vitamines binnen. Wanneer men niet voldoende vitamines binnen krijgt en/of men denkt een vitamine tekort te hebben, dan raden wij u van harte aan om naar uw huisarts te gaan. Deze zal bloedonderzoek laten verrichten en u de juiste behandeling voorschrijven waardoor u niet het gevaar zult lopen aan teveel vitamines binnen te krijgen.

Als laatste hebben onze artsen de overtuiging dat vitaminen via de maag nauwelijks worden opgenomen in het lichaam, omdat de lever bijna alles er uit filtert. Het lichaam is er juist op gebouwd om alle benodigde vitaminen gewoon uit voeding op te nemen.

Verspil uw geld dan ook niet aan een vitamine infuus.

 

 

Er is nauwelijks/geen klinisch bewijs voor de claims (Canadian Agency for Drugs and Technologies in Health 2020). Of zoals Cedars Sinai dr Torbati schreef: “Deze behandelingen zijn meestal (maar niet altijd) onschuldig en het resultaat is enkel dat mensen dure urine produceren..”
– Dr. Raphael Tan
Online boeken
040 8454624
×