Voor en na foto’s

                                                                                                                                                              Geïnteresseerd in een van onze behandelingen?

Liquid Facelift

Een liquid facelift is een behandeling om huidverslapping in je gezicht tegen te gaan. Er worden fillers en botox gebruikt om de huid op te vullen en te accentueren. Na deze behandeling heb je meer volume en zijn de contouren van je gezicht beter zichtbaar.

Lipfiller

Volle lippen geven een mooie, warme en sensuele uitstraling. Daarom is een lipfiller behandeling momenteel erg populair. Met de leeftijd neemt het lipvolume geleidelijk af, mensen kunnen ook van nature geboren zijn met dunnere lippen. Een lipfiller met hyaluronzuur fillers is hier een uitkomst voor. Tevens hydrateert de filler, dit helpt tegen schrale lippen

Kaaklijn

Een Radiesse behandeling is een behandeling die het aanmaken van collageen stimuleert en volume geeft. Collageen heeft ieder mens van nature in het lichaam, dit zorgt voor de versteviging van de huid. Het effect blijft ongeveer 1 jaar tot 1,5 jaar, dit is per persoon erg verschillend. Naarmate we ouder worden maakt ons lichaam minder collageen aan. Hierdoor is de behandeling bij een ouder persoon vaak minder effectief.

Neuslippenplooi 

De neus lippenlijn is de lijn die vanaf de neus naar de mondhoeken loopt. Naarmate we ouder worden zal de neus-lippenlijn dieper worden door volumeverlies in de huid. Diepe neus-lippenlijnen maken uw gezicht scherper, langwerpiger en geeft een strengere en vermoeidere uitdrukking.
Een behandeling met hyaluronzuur fillers zal uw verticale lijnen op een natuurlijke wijze wegfilteren.

Neuscorrectie

Als de neusbrug krom is door een deukje of een bobbel, lijkt de neus groter dan hij in werkelijkheid is. Door de neusbrug wat rechter te maken met een hyaluronzuur filler, is de neus qua vorm gecorrigeerd en lijkt de neus wat korter en rechter. Een tijdelijke neuscorrectie kan ook ideaal zijn voor mensen die een chirurgische neuscorrectie overwegen

Online boeken
040 8454624
×